tipslistan!

LUNCHTIPS: Skiner solen hos dig? Ta med dig lunchen ut isåfall, även om det bara 13 grader. Det är värt en extra kofta när allt man äter strösslas med den godaste kryddan utomhussalt.
 
FILMTIPS: Ha Harry Potter-maraton! Eller: ja, åtminstone två filmer på en kväll kan man orka med. Sålänge det finns minst tre sorters chips, kaffe och sushi.
 

TVSERIETIPS: Insecure! Roligt, lätt-tittat, vettigt och hett. Finns på HBO Nordic och säsong två's avsnitt släpps as we speak.

FOTOTIPS: När du ska fota selfies: luta kameran mot en blomkruka eller annat i fönstret och sätt dig framför den så att ljuset från fönstret faller på dig. Ställ timern på 3 sekunder och välj sedan den skarpaste bilden i bildväljaren. Antar att tipset funkar för android också, men såhär gör jag som har iPhone iaf.
 
FRUKOSTTIPS: Finn crisp med färskost (gärna med wasabismak) eller keso, tunt skivad rädisa, purjolök, dill, citronsaft och svartpeppar.
 
APPTIPS: Sorteringsfreaka ur och färgkoda dina appar. De extra nördiga kör inte bara färgmappar utan även appnyans inuti mappen.
 
PODDTIPS: Är du också ett stort fan av kriminologi-poddar och har lyssnat på alla de där vanliga i genren så har jag en nyupptäckt (eller ja, åtminstone för mig kanske inte för er): En mörk historia. Började sändas i mars i år och har än sålänge dokumenterat fyra svenska mordfall, alla uppdelade i två delar. Jag har lyssnat på det första fallet och trots att det är fruktansvärt att följa med in i rättsalen så är det otroligt intressant och det är svårt att sluta lyssna. Fler podtips hittar du i min bok- och podcastkategori!   
 
RESETIPS: Flyg med WizzAir. Oväntade resmål i öst för nästan inga pengar alls om man är ute några veckor fram i tiden. Ej reklam, blev bara så positivt överraskad över vår Debrecen-resa med dem i somras.
 

LAGA MATTIPS: Skrapa den färska ingefäran med tesked istället för att skala den så försvinner bara exakt det du vill ska försvinna och du går inte miste om en massa värdefull ört.

INREDNINGSTIPS: Släng inte gamla konserv- och kryddburkar; använd istället som förvaring eller sticklingsrotande.
 

Smått omgjord lista från Flora.

Q/A:s och listor, Tips | |

#1 Agnes

Färgkoordinerade appar <3 mvh en som ibland tagit bort/lagt till appar för att det inte passat/passat bättre i färgsorteringen.......

Svar: haha, relaterar.... lite... kanske.... *ängelemoji*
polichinelle

#2 Rebecka Lilly's Kitchen

Sen jag ordnade apparna i färgmappar kan jag inte förstå hur livet var innan hahah ;)

Svar: EXAKT SÅ.
polichinelle

#3 Malin

Åh, så många bra tips! Jag gillar verkligen den här listan. Färgsorteringen av apparna ser ljuvlig ut, jag har nöjt mig med att sortera min efter tema/användning. Men, vem vet, nu kanske jag måste ändra :) Fyllde för övrigt också i den här listan för ett par dagar sen!

Svar: försökte tema, men "socialt" blev ju liksom... så mycket. tycker det här funkar mycket bättre! :-) ska kolla din lista!
polichinelle

Kommentera här
Upp