om jag vore kille skulle jag...

VSCO Cam-4-1....antingen vara en 28-årig yttermittfält i Kalmar FF med Messi som förebild, både på plan och utanför. Sällan vara i startelvan, snarare ständig bänkvärmarposition. Tagit ett par gula, inget för snack, bara för otursamma glidtackling när det regnat och planen blivit lerig och okontrollerbar. Killvråla i ring med axlarna över närmaste fem bästa kompisarna när helgen närmar sig, dricka sex-sju Mariestads på Larmgatan varje fredag. Låtsas som att kvällens höjdpunkt är biljardvinsten när det i själva verket är när där tjejen med rosa rouge ställer sig bakom mig och ljudlöst drar fyra fingrar på högerhanden längs upp med min nacke. Vara lite gulligt trög. Nästan kunna greppa problematiken i Scrubs, men det är ju så jävla kul när Dr.Cox kommer på ett nytt tjejnamn att kalla JD för? 
  
VSCO Cam-5-1Eller så skulle jag vara 35 och i lätt panikstadie över ärftligt håravfall. Inse att nu är det ingen återvändo; acceptans eller Rogaine, det är bara att välja. Jag är singel, men rolig på Twitter så om något år kommer jag träffa min kommande partner i mitt följarflöde. Hen like:ar att jag lyckas få in ett skämt om hur min största lycka i livet kommer vara att den som gifter sig med mig är fast med någon som kommer vara skallig om fem år på 140 tecken och sen är det vi. Det kommer ta ytterligare några år innan vi skaffar barn. När jag är 41 adopterar vi Petra och Olle. Jag driftsätter en ny kravspecifikation på jobbet och min systemutvecklarlön skjuter i höjden när den blir ett standardalternativ till Vattenfallsmodellen. Vi köper hus i Algarve och inreder det i vitt och turkost, så det ska gå ton i ton med havet. Jag dricker nästan aldrig öl, bara rödvin med låg tanninhalt, och på julafton betalar jag hellre tusen kronor svart till kollega-Pierres farbror Torgny än att själv vara tomte.
 
VSCO Cam-6-1Eller så skulle jag vara en pappa i en småstad. Bo kvar i min barndomsstad, låta mina tre döttrar växa upp i den stad jag själv alltid sett som min. Där jag hälsar på varannan person på Ica maxi, där jag tvättar bilen och låter skummet rinna ned längs med gatan, där jag lärt mina barn cykla genom att springa bredvid med handen löst på pakethållarpinnen. Vara planerande, generös och omtänksam. Vara lite smått misstänksam till maträtter utan kött, men alltid smaka och ge komplimang till den som lagat. Ta väl hand om varenda person som kliver över tröskeln till mitt hem, som städas noggrant varje torsdag. Det är så skönt att ha det gjort inför helgen.  Jag skulle helt enkelt vara min pappa.
Om mig | |

#1 Mia Bergvall

Roligaste starten på dagen att läsa igenom detta! Din beskrivning stämde exakt med hur jag tänkte mig personerna. Ha en fin dag!

Svar: åh men tack mia! tänk va mycket kan man(/tror man kan) utläsa i en bild ändå. kram!
polichinelle

#2 Linda

vilket roligt inlägg!

Svar: tack linda!
polichinelle

#3 Anonym

Åh, vilket fint inlägg! MVH Ellen

Svar: tack ellen!
polichinelle

#4 tokyoyo.se

Åh men alltså detta är ju SÅ fint! Tänk all den infon finns i bilderna >__<) awesome ju!

Svar: precis! visserligen ganska fördomsfull info... men ändå <3
polichinelle

#5 Sara

haha, vilket roligt inlägg!

Svar: tack!
polichinelle

Kommentera här
Upp