om en söndag (mest i matväg).

IMG_1663Idag blir det en tillbakablick till förra dagen som startade med tre knäckemackor (ost/lime/salvia, avokado/chiliflakes, ägg/parmesan/sriracha) kaffe och c-vitamin+järnbrus. Godmorgon.
 
VSCO Cam-10
Efter frukost gick vi ut på promenad.
 
VSCO Cam-8RIP tiden på året man behövde solglajjer.
 
VSCO Cam-2-2Jag var sunkig som fan, men dolde det ganska väl med: 1. smutsigt hår i knut, 2. solglas, 3. Björns t-shirt (som jag halvt om halvt fiskade upp ur smutskorgen, den låg liksom på kanten så kände att den nog klarade av en svettig persons bärande).
 
VSCO Cam-4Lunchen blev färsk bandpasta med tomatsås, parmesan och purjo- & balsamicotoppad avokado. Tomatsåsen gjorde jag med vitlök, äppelcidervinäger, honung, tomatpuré och buljong. Blev a-ok!
 
VSCO Cam-7Kaffe å choklad på det. Nog aldrig sett en så tillgänglig choklad?
 
VSCO Cam-1-3Efter kaffet avnjöt jag veckans aloe vera-dryck till Sverige-Vitryssland. Vad tycker ni om aloe vera-dryck? Känns lite som en vattendelare om man älskar klumparna i den eller tycker det känns som man sväljer snorkråker? Jag älskar't.
 
VSCO Cam-6Söndagar är till 99% vår veckohandlingsdag. Kan tyckas konstigt eftersom det är sista dagen på erbjudanden, dåligt med nybakat bröd o.s.v. men jag gillar det. Det är väldigt lugnt och otrångt plus att jag alltid skriver kommande veckas matsedel under söndagen, så vill vi handla efter lista så är det enda dagen.
 
VSCO Cam-5Äntligen hade Willys anammat Coop och ICA's tänk med att märka ut veganskt godis! Jag vet ju vad jag ska hålla utkik efter i ingredienslistan, men det är så skönt att slippa stå och kisa vid boxarna och istället bara gå efter märkningen. Bubs kan man alltid lita på! Älskar att det finns så många varianter i lösvikt nu!
 
VSCO Cam-3-2Middagen blev ett sent kvällsmål baserat på lite kesoknäcken, banan och en slurk av veckosmoothien som jag mixade ihop till kommande mornar.
 
VSCO Cam-9Baserad på yoghurt, bärmix, spenat (jordgubbar, svarta & röda vinbär och hallon), honung och lite färskpressad lime plus lite av varje av sådana här *nyttigheter* jag hittade i skafferiet: bjäst, spirlun och hampafrön. Japp. Det var en söndag i livet det.
 
Allt det där som kallas livet, Äta | |

#1 Julia

Okej, HUR äter du mackan med limen? Ba tjoff skal och allt in i munnen?

Svar: haha lol, nej. bara för fotot! pressade över efter jag tagit bilden och åt som vanligt :-D
polichinelle

#2 Daniella

avokado på macka är livets godaste.

Svar: JA. med chiliflakes, örtsalt eller sriracha dårå! <3
polichinelle

#3 Malin

Skallarna från Bubs är fasen livets godis! Smakade de mer skummigt varianterna, för första gången i söndags (efter att ha varit väääldigt skeptisk länge), och kände bara: mind blown! Så goda!

Kommentera här
Upp