instagram-tipslistan!

 
NÅGON SOM PÅVERKAR MIG POSITIVT:
 @kobranhuggertill Så obrydd, skön och härlig människa på ett så självklart sätt.
 

NÅGON SOM ÄR JÄVLIGT COOL:

@radiantbambi Ev. världens ballaste person? Kolla bara hur hon transformerat sin vitilago till en världskarta. Hallå?? <3 
 

NÅGON JAG INSPIRERAS AV:

@elisetrouw Jag följer många kvinnliga musiker i syfte att inte bli lat med det som är mitt stora intresse. Elise är multi-instrumentalist, jag hittade henne när jag var inne på någon trummis-hashtag och sedan dess har jag följt. Älskar när hon lägger upp filmklipp!
 
NÅGON SOM ÄR GRYM PÅ STORIES:
 @lillavardag Zandra & Clara är fasen proffs på att designa sina stories med emojis, text och fonter. En riktig ögonfröjd!
 

NÅGON OTIPPAD JAG FÖLJER:

@pj.85 Naturfotografier kan vara riktiga sömnpiller ibland, särskilt svenska sådana SORRY NOT SORRY. Pontus stenbalanserarbilder-/filmer är undantaget som bekräftar regeln. Öländsk fashination som onekligen sticker ut i mitt flöde.
 

NÅGON MED GRYMMA CAPTIONS:

@slutshamed4life Allt eller inget: en lång in your face text som sätter en på plats eller kort, vettig humor. Hela paketet i ett flöde.
 

NÅGON MED RIKTIGT FIN REDIGERING:

 @polichinelles Skoja :-) 
 
@annettepehrsson Nä, men Annette alltså? Har följt henne i urminnes tider och gillar liksom att hon är något av ett.... väsen. Även att jag har like:at hennes bilder i flera år vet jag inte mer än att hon har en katt, långt hår och väldigt sval redigering som tilltalar mig till 110%.
 

NÅGON SOM FÅR MIG ATT VILJA FLYTTA UTOMLANDS:

@kjforsberg Bortsett från bilder på ett paket frukt med caption "Får det lova att vara 6 st små mandariner? Ja det blir 800yen! (Drygt 60:-)" så är det klart att man vill flytta till Japan när man följer Johannas liv i Utsunomiya.
 

NÅGON MED ETT KONTO ALLA BORDE FÖLJA:

@TNKVRT Här exponerar ett gäng nätaktivitster vardagsrasism och förtryck på ett jävligt skarpt sätt. Det här är en organisation du måste följa och läsa. Lova.
 

NÅGON JAG PRECIS BÖRJAT FÖLJA:

@dudeellen Med tanke på antal följare så är jag ju inte direkt etta på bollen, men det var svårt att inte följa för vyer jag själv lever i fotat genom någon annans mobilkameralins.
 
NÅGON MED ETT DREGLIGT MATKONTO:
 @godagrejer Riktigt tungan i mungipan-konto som helt klart förtjänar fler följare *anser*
 
NÅGON MED ETT RIKTIGT BRA HUMORKONTO:
@kronisk_livskris Dödscoachen lär oss att en bild inte alltid säger mer än tusen ord.
 

Lista sammansatt/inspirerad av atilio & niotillfem.

Tips | |

#1 tokyoyo.se

Åh fina du, så kul att få va med på fina listan! Älskar också radiantbambis bilder. Och sen den där polichinelles är också en favorit! >__<)

Svar: <3 <3 <3
polichinelle

#2 TIDSTJUVEN

Men jaaa, så många bra tips! :D Fick massa nya att följa nu. Tack!

Svar: tack för du läser! <3
polichinelle

Kommentera här
Upp