fredag: wonderbrow, möllan och gitarreparationer.

fredag: wonderbrow, möllan och gitarrreperationSåhär ounikt startade förra fredagen: i soffan, med en kopp kaffe, knäckemackor, juice och något lättsamt teveprogram. Story of mina fredagsmornar. Inte helt story of fredagsmornar att få en strippinbjudan på sms dock. Tackade vänligt nej.
  
fredag: wonderbrow, möllan och gitarrreperationFörsta planen den här dagen var att använda lite förtroendetid till att reparera gitarrer med pajade stämskruvar.
 
fredag: wonderbrow, möllan och gitarrreperationHittade bara ett case för ackegitarrer, men det gick gå ändå den korta prommen till musikaffären. Känner mig alltid väldigt sleazerockig i dessa braller för övrigt. 
 
fredag: wonderbrow, möllan och gitarrreperation
Kompenserade med rosa blax :-)
 
fredag: wonderbrow, möllan och gitarrreperationTog en omväg hem pga helt inne i dokumentären Scener ur ett annat äktenskap där skaparen Kicki Möller följer Inese och Per Moberg under en vår. LIME!!!!!!! (<---- fattar man så fattar man) PASSIONSFRUKT!??! Lyssna här.
 
fredag: wonderbrow, möllan och gitarrreperationPga fint väder tog jag lunchen utomhus. En liten blandning av vad jag hittade i kylskåpet i en plastlåda - funkade utmärkt. Synd bara att solen gick i bautamoln.
 
fredag: wonderbrow, möllan och gitarrreperation
En kopp svart senare var jag redo att inviga nya löp  spring  jogg något snabbare promenad-tröjan ett varv runt kvarteret. Tanken är att det ska bli en ny vana, men vi får c hur det blir med den saken.
 
fredag: wonderbrow, möllan och gitarrreperationVäl hemma: matlagning. Och käk.
  
fredag: wonderbrow, möllan och gitarrreperationSamt dusch, såklart. Inte lukta usch, stå högt i kurs o.s.v. Därefter introducerade jag mig själv för den här produkten, som jag länge suktat efter och nu fått hem. En ögonbrynsformula som ska ge ett naturligt intryck och vara i tre dagar trots svett, kli och regn. 
 
fredag: wonderbrow, möllan och gitarrreperationBlev helt ok för att vara första gången tyckte jag? Kan recensera närmre i ett eget inlägg om varaktighet, pros and cons (vet ej varför jag skrev det på engelska) etc om ni vill? 
 
Kvällen avslutades på Ölkaféets uteservering med hemlisar, öl och ett försök att få Lollo att vilja vara med på bild med maj.
 
fredag: wonderbrow, möllan och gitarrreperationDet gick tillslut :-)
 
Allt det där som kallas livet | |

#1 Anonym

gillar dina bryn så skulle absolut gilla en recension av wunderbrow!

#2 Ronette

Gärna recension! Mvh drömmer om cara delevingne-bryn men vet ej vad en ska köpa eller göra.

Svar: drömmer också! skriver upp som tipsinlägg <3
polichinelle

Kommentera här
Upp