frågestund!

IMG_3333 copy
Nä men vad säger ni, är det inte dags att dra igång veckan med det gamla utdöende formatet FRÅGESTUND? Pass' på å fråg' varu vill mellan himmel och jord, så svarar jag på allt som inte är wtmi. Ska bli kul att se om det finns några hästkrafter kvar i denna bloggklassiker.
 
Puss!
 
Q/A:s och listor | |

#1 Agnes

1. Har aldrig riktigt hängt med på vad Björn jobbar med, är han också musiklärare?
2. Hade du kunnat tänka dig att göra mat-tv? Mat-videos till bloggen?
3. Hehe vad menas med wtmi?

Svar: wtmi = way to my information ;-))
polichinelle

#2 Evelina

Vad står på din bucket-list?
Tips på budgetresmål?
Bästa restaurangen i Malmö?

#3 Evelina

Vad står på din bucket-list?
Tips på budgetresmål?
Bästa restaurangen i Malmö?

#4 Linda

Vilken är din favoritfrisyr? Har du något drömresmål? Tror du att du kommer jobba som lärare hela ditt arbetsliv? Du kommer ju från Oskarshamn, tror du att du någonsin kommer att flytta tillbaka dit?

#5 Isabelle

Dina topp fem överskattade böcker/filmer? Impopulära åsikter du har? Bästa huskurerna som du följer? Gillar du att dansa? Om ja, vilken stil/till vilken typ av musik? Har du gått några fristående kurser/utbildningar inom ledarskap? Tips för att *våga vara obekväm*, ex säga ifrån när förlegade skämt om stereotyper/könsroller yttras på jobb/fest? Hur går det med dina sömnproblem? Bästa secondhand/eBay/wish-fynden du gjort? Ett tydligt minne från högstadiet? Har du någon gång (som elev) blivit kallad till rektorn? :)

#6 amanda

Hur lyhört är det i ert hus mellan grannar? Tänker att ni har musikhobbys och många vänner över, funkar det bra?!
Bor ni i bostadsrätt? Har ni husdrömmar/planer?

#7 Oscar

Som liten, älskade du någon mat eller dryck, som anses vuxen? Plus: vad åt du förr, som du nuförtiden verkligen inte kan med? Som pojkspoling åt jag med glädje ärtsoppa och drack kaffe (slutade sen).

Vilken TV-serie uppskattar du lite i smyg, fast att du vet att den egentligen är banal, medioker eller rätt kass? Jag kan se Two and a Half men hur många gånger som helst och småle, till exempel.

Vad tycker du om typiska dessertkryddor som kanel, kardemumma och liknande i vanlig mat? Hur implementerar du dem i sådana fall?

#8 Isabelle

Dina bästa recept på/på rätter med brysselkål? :)

#9 Ronette

Berätta om din favoritväxt i er lägenhet. Var står den, vad heter den, hur fick ni den?

#10 Helena

Kan du ge mig tips på hur jag använder mig av bjäst i matlagning? :)

#11 Andrea

Om ni skulle flytta från Malmö, vart bär det av då? Bäst på Netflix just nu? Bästa och sämsta kryddan, måltidsdrycken, efterrätten.

#12 a

vad röstar du på inför nästa års riksdagsval och varför?

#13 Elin

1. hur träffades du och Björn?
2. läraryrket, berätta! Vad är det bästa respektive sämsta. Är lönen så dålig som det skrivs om eller är den påväg uppåt? Funderar på att plugga till gymnasielärare men vet inte om det är värt då det är så lång utbildning och låg? lön. Hur resonerade du kring ditt val när du började plugga? :)

#14 Isabelle

Vilka är dina bra-att-ha-hemma-matprylar i skafferi, kryddskåp, kyl resp frys? Dina bästa halvfabrikat? :)

#15 A

matbudget: hur mycket spenderar ni på mat i månaden?

Kommentera här
Upp