vi åker till köpenhamn för brittisk standup, öl och spansk hemmafest på lokal. med ganska mycket mera.

köpenhamnsfredagHej från förra fredagen! Ledig som vanligt. Tillbringade dagen med: sovmorgon, städ, pasta och växtskötsel*.
 
*vattnade :-))
 
köpenhamnsfredagSminkade mig även! Läste Floras sminkinlägg för ett tag sedan och blev påmind om att man inte ska ha en mascara längre än tre månader. Kom på att jag haft min sedan i mars (då min påse med vätskor "försvann"* i bagagebandet i Köpenhamn och jag köpte en ny i Manchester för 1 pund) så det var rätt så dags för en ny. Köpte denna och resultatet skådas ovan. Ok I guess?
 
*Björn, jag kollar på dig.
 
 

Friday yay! Don't forget to tune in to our SoundCloud, link in profile! 🍻🐐✌️

Ett inlägg delat av 💥 Statue Of Goat 💥 (@statueofgoat) Okt 6, 2017 kl. 3:14 PDT

Nåja. Vid sex hoppade vi på tåget till Köpenhamn med färddrickan tight i näven. (Boomerang, tryck play)
 
köpenhamnsfredagVi hoppade av i Ørestad och försökte lokalisera närmsta restaurang. Gick ganska sämst.
 
köpenhamnsfredagMen flytande föda är ju också gott.
  
köpenhamnsfredagÄppleskål, lakritsskål, humle/jäst/malt-skål!
 
köpenhamnsfredagOm ni undrar varför vi sitter på ett golv och halsar ur små stickor är det för att vi precis entrat Royal Arena för att gå på standup!
 
köpenhamnsfredag
GANSKA TAGGADE.
 
köpenhamnsfredagFör det är ju inte vem som helst som står där nere, utan självaste Ricky Gervais! Mannen myten etc. Så jävla kul! Man måste bara släppa sin pk-sida lite granna med adoptions- och transskämt och det. Dock kul med allergiskämt!!
 
köpenhamnsfredagEfter arenan drog vi ut i den danska natten. Vandrade runt och bestämde en variant på stegräkningsprincipen och bestämde att "när Lovisa ätit upp sina pommes så tar vi öl på den närmsta puben". Hamnade på ett hål i väggen abbonnerat av nio spanjorskor som hade intagit puben som någon slags hemmafest för en av damerna som fyllde år. Therese brände av sina spanskkunskaper med ett feliz cumpleaños efter det var vi såklart välkomna att joina.
 
köpenhamnsfredagEfter allsången på Despacito hamnade vi på ett Condecoliknande pub där de både hade white russians och 10 shots för 100 spänn.
 
köpenhamnsfredag
Varför välja liksom.
 
köpenhamnsfredagDrog sedan vidare till något ställe som jag tror hette De Hvide Lam, där jag i sann "kul på person på fest"-anda förhörde de andra om skillnaden på adjektiv och adverb.... 
 
köpenhamnsfredag
...samt mött upp Fuego på en studentpub efter en katthattskonversation på facetime. 
 
köpenhamnsfredag
Bara lite lullig i blicken.
 
köpenhamnsfredagNatten bestod även att vi: skrålade Rövarsången fyrstämmigt över gator och torg  (säkert jätteuppskattat av alla utomstående), dansade på alla möjliga och omöjliga ställen, muntrade upp ett deppigt par på en parkbänk med en improviserad rap samt försök att hitta till och från (samt ut ur) toaletten i en rökfylld korridor innan vi var tillbaka i Malmö runt 6:30. Man kan med andra ord lugnt säga att jag tillbringade stora delar av lördagen i sängen.
Allt det där som kallas livet | |

#1 Therese aka eke

Alltså tempot du/ni håller på intag av dryck.. imponerande! Jag hade liksom legat och kravlat ut med marken efter ert första drickstopp.. haha
Hade velat se och höra den improviserade rapen förresten, kan bara tänka hur festligt det var! 😘

Kommentera här
Upp