min torsdag: lockar, vegansk morotskaka och en ny trummis.

 UntitledVilken börjar i torsdags morgon 7:00. Fick skjurre till jobbet så hade tid att LOCKA HÅRET på morgon. Vem är jag?! Lockar dock alltid från scrunchie, allt annat känns otroligt slös med tid.
 
Untitled
Något jag inte direkt skryter med är mina vardagsfrullar. Är verkligen inte hungrig så tidigt på morgonen, men något måste man äta. C-vitaminbrus och ett ägg, ibland ett knäcke också. Och så kaffe direkt när jag kommer till jobbet. Superbra för gaddarna.
 
UntitledOch titta, nu är jag på jobbet och lockarna har hållt! Överväger att sluta Hövdingcykla varje motvindsmorrgon nu.
 
UntitledDagen rullade på ganska så snabbt, vilket den oftast gör på torsdagar. Faktiskt nästan varje dag, om jag tänker efter. Här är en uppgift åk7 jobbar med just nu btw. Livliggöra en berättelse med låtval och motivera sina tankar och åsikter.
 
UntitledEfter jobbet åkte jag och fika på Fyn med min fina kollega Zinab. Tänkte köpa vanligt svart kaffe, men precis innan vi skulle beställa sa Zinab "alltså, vem tar bryggkaffe på kafé?" och så slutade med havrecortado istället. Och vegansk morotskaka (Y)
  
UntitledKom hem. Var hemma en sväng.
 
UntitledInnan jag mötte upp Borgmans på Bagdad för falafel.
 
UntitledSom av en händelse ligger Bagdad bara ett stenkast från repan, så såklart var det dit vi egentligen skulle. I skymundan på detta foto skådas förresten något himla trevligt, nämligen VÅR NYA TRUMMIS! Äntligen! Så mycket roligare att spela punkrock när nån vevar d-takt än våra halvdana alternativ vi kört den senaste tiden.
 
UntitledKvällen avslutades med Guinness på Rex. En främling misstog mig och Jonas för syskon (ändå kul när han är där med Therese, hans syster på riktigt), vi pratade kalops och framtidsplaner och en 60-åring ville ha mitt nummer. Jag fattade inte om han skämtade eller inte och bah EEEEH (ل͜) Det var förra torsdagen i korthet det. Imorgon: förra fredagen.
 
 
Allt det där som kallas livet | |

#1 Rebecca

alltså orkar inte vilken genialisk idé att locka med håret i en hästsvans!

Svar: sparar SÅ mycket tid! :-D
polichinelle

Kommentera här
Upp