min fredag: mest möllan, men även lite annat. t.ex. en hätsk skodiskussion.

VSCO Cam-14Fredag! Amen gu så hälit hörrni!! Särskilt när det finns avo i kylen och ny(super)gamla namnmuggen i skåpet.
 
VSCO Cam-16
Visst stouthuvud fanns sedan kvällen innan, men när Lovisa skickade och frågade om jag ville med henne på lite ärenden och fix sa jag såklart ja. Plus att det var solglasögonväder ute!
 
VSCO Cam-15Vi gick förbi Möllan och där var torghandeln i full gång.
 
VSCO Cam-20Ärendet avklarades med bravur och det ville vi såklart fira! Bärs och indiskt! Fick kommentar från en bloggläsare att "testa Kontrast på Möllan, de lagar mat från Punjab (norra Indien) och jag har varit oerhört nöjd alla gånger jag ätit där och då är jag också en sån som är lite skeptisk till det indiska köket." så varför inte. Vi var inte direkt vrålis så delade på en vegolunch och visst, det var väl bland det bättre jag ätit men längre än så sträcker jag mig inte. Det är ju liksom mest kikärter i en gryta och spenat i en annan. Inga konsistenser???
 
VSCO Cam-21När vi käkat klart flyttade vi bort till hörnstället pga där fanns sol. Kul att säpo mötte upp ju! Gick igenom våra senaste nödvändiga wish-köp (inlägg på g) och diskuterade kostnaden av kläderna vi hade på oss. Ganska intressant faktiskt. 
 
VSCO Cam-22Sista öletappen var på Veganbar där de bjussa på chips överrösta med peppar. Addi och Ralle mötte upp och Simon dansade lilla "livpusslet går ihop"-dansen när paret vid bordet precis då lämnade och gjorde plats för vårt sällskap. Vi diskuterade den där jäkla skon, har ni sett? Den som färgdelar landet liksom den VITGULDIGA klänningen gjorde.
 
VSCO Cam-25
Här är den iaf. Kan inte för mitt liv förstå hur man ser den som turkosgrå????
 
VSCO Cam-23För min del avslutades kalaset med thaimiddag på Prince thai. Klockan var väl då kanske 21, men eftersom jag varit social sedan 12:45 kände jag att det räckte med social gemenskap för den här dagen. Medan de andra började fnula på om det inte var en pågående kulturnatt i Köpenhamn kände jag för SKÄRM, TÄCKE och INPLUGGADE HÖRLURAR. Helt rätt val.
Allt det där som kallas livet | |

#1 Rebecka

Men hallå, när du delade den där på stories (tror jag?) såg jag den som grå. NU är den rosa?! Lägg aaaav. Störigt hjärnan.

Svar: spännande att kunna se bägge ändå! kommer ihåg att jag stirrade på den där himla klänningen i typ 6 minuter i sträck bara för att få sen den som svartblå. en halv sekund fick jag, sen tillbaka till guldvit. sjukt!
polichinelle

#2 Andrea

Men hur kan så många tycka att den är grå och turkos?! Hur är det möjligt?!

Svar: MENAR DET!?! *soulmate*
polichinelle

#3 Amanda

Har verkligen försökt se skon som vit och rosa men går inte! Den är grå och turkos för mig...

Svar: what?! så intressant! fattar verkligen inte hur man kan se den som det?!
polichinelle

#4 Maria

Hahaha tänkte att du skojade, den är ju uppenbart grå och turkos??? 🙈😂😂😂

#5 Maria igen....

Var alltså tvungen att gå in och googla klipp om det. Har du sett det? Intressant att en forskare tror det bero på om man är morgonmänniska och är van vid ett visst dagsljus så ser en därmed varmare toner, vitt/ rosa. Medan om en är kvällsmänniska kompenserar ögat upp ljus på ett annat sätt och en ser mer kalla toner, grå/ turkos. Huuuuur sjukt?! 😱

Svar: såg det!! tror dock inte ett dugg på den teorin, pga stämmer inte alls på mig :-D
polichinelle

Kommentera här
Upp