kopparkaffe.

Inlägget är ett samarbete med Kafferosteriet KOPPAR
 
kopparkaffeNär jag fick förfrågan om att vara kaffeambassadör och samarbeta med KOPPAR tackade jag självklart ja. Vem kan motstå ett blänkande regnbågsbrev med nybryggt kaffe direkt hem i brevlådan? 
 
Kaffet är ekologiskt och du väljer själv rostning och sort. 
 
kopparkaffe
Jag valde mellanrostat bryggkaffe i första utskicket.
 
kopparkaffeOch tillagade mig en riktigt najs frukostbricka till denna första kopparkaffefrukost.
 
kopparkaffeAvokadoknäcken med örtsalt och sriracha är bästa komponenten.
 
kopparkaffeLikaså yoghurt med honung, bjäst och rostade hasselnötter samt grumlig äpplejuice toppat med kolsyrat vatten. Mmmmm. C-vitaminbrus med järntillskott är inte lika najs, smakar ganska metalliskt, men jag stänger näsan och tar stora klunkar för att motverka trötthet.
 
kopparkaffeKaffet då? Alltså jag vet inte om det var för att jag drack det i min Lovisa-mugg (vem hade en som liten? Upp med hand!) jag förra helgen plockade med mig hem från barndomshemmet, eller om det var att jag var ovan vid så nybryggt kaffe* men det var så himla gott? På riktigt alltså. Kändes nästan lite.... blommigt? Kul! Ser redan fram emot nästa doftande paket genom brevinkastet <3
 
*kaffet rostas bara några dagar innan det skickas hem till en.
 

Skulle du vilja testa att köpa kaffe online till dig själv eller någon annan? Trevligt! Använd rabattkoden POLICHINELLE så fåru 15% rabbe. All info hittar du på KOPPARs hemsida. Rabatten gäller fram till den 31/12-17.
 
Tips, Äta | |

#1 Ljuva Julia

Vilket fantastiskt samarbete, jag är helt avundsjuk!

Svar: superlyxigt! och gott!
polichinelle

Kommentera här
Upp