7 dagar, 7 outfits, 7 små textsnuttar.

Än finns det dagsljus! Equals: låt oss se hur jag såg ut förra veckan. 
 
mån1I måndags var det studiedag för eleverna. Vi högstadielärare hade utvecklingssamtal med åttor och nior hela dagen, men började inte förrän 10 så hann med en stor kopp te och selfies på morgonkvisten.
 
tis copyI tisdags var det sjuornas tur att ha utvecklingssamtal. Dock på kvällen; dagen bestod utav sex lektioner, rastvaktande och planering. En skapligt lång dag med andra ord. Tur jag hade mina skönaste brallor på mig.
 
ons copyOnsdagen kunde bestått av hårtvätt. Men nej. Torrschampo och fiskbensfläta är mycket roligare. Kompletterat med den enda klänning ("klänning") jag använder nowadays, brillor och strumpbyxor - givetvis uppklippta i resåren. Allt annat är puckat.
 
tords copyKors i taket - jag fick skjurre till jobbet i torsdags! Därför: hann både locka håret + lockarna kunde hålla pga utsattes inte av 5 kilometers väder och vind. Yey! Tishan fick jag av raring i födelsedagspresent förresten! <3
  
fre copyFredagsvevig outfit! Ganska så hårt åtstramade flätor är mitt bästa när man ska vara iväg från hemmet en hel dag och inte pallar bära med sig en hårborste (vem gör?) Inget trassel, inget flott av pillade - pehekt. 
 
lör copyLördagen. GUD så tung betongkepsen var den här dagen alltså. Försökte peppa upp mig med lite tröjbudskap inför kvällens middag men det var knappt att det funkade alltså. SÅ trött.
 
sön copyOch så kom söndagen. Mössan åkte på eftersom håret fortfarande var smutsigt, men när jag tog mig ut på promenaden kände jag att den nog behövts i vilket fall. Nu är fan hösten här hörrni. Gött! Ska krypa upp i soffan varje kväll med händerna tätt runt tekoppen....... lfbfxbjkhsufga. GUD. Vill ni förresten veta något jag är allergisk mot? Folk som måste poängtera att hösten är det nya nyåret. Den dörren har liksom varit öppen de senaste 20 åren, sluta sparka in den varje höst? Tack på förhand älskar er hej
Ytligheter - kläder | |

#1 Anonym

Jag är allergisk mot bilder där någon sitter uppkrupen i soffan/ fåtöljen med händerna runt tekoppen och ser drömmande ut. Det ser vidrigt ut. Vet dock inte varför men hatar det. Skönt att vi slipper se sån't på din blogg. Men det skulle vara kul om du tog en sådan bild på skämt.

Svar: haha :-) tack, tror jag!
polichinelle

#2 Isabell

Åhhhh juste, du cyklar ju till jobbet! Hur funkar det på vintern?? Är ny Skånebo och jobbet är 6 km iväg, såklart går det ingen kollektivtrafik går dit på helgerna så är lite fundersam hur det ska fungera på vintern... Går det att cykla eller kommer jag behöver gå upp klockan 5 för att gå haha

Svar: relaterar! jag har så smidigt att jag har femman i någorlunda närheten på bägge hållplatserna så kör på den mellan november och februari-ish :-)
polichinelle

#3 Erica

Så fina outfits! :D Själv känns det som jag kör med samma kläder vecka in och vecka ut.. måste börja variera mig lite haha.

#4 madelein.se

Gillar din stil, kan helt identifiera mig i den :P

#5 Maria

Haha
Kommentarer som "ser fram mot hösten när man kan krypa upp i soffan med en kopp te och vira in sig i filt samt bära stickat igen" är sjukt tröttsamt. Jag bär myskläder året runt och dricker te när som. Behöver inte ha en årstid för att ursäkta det beteendet :P Klart man sitter i soffan på hösten, det är ju kallt ute!

Kommentera här
Upp