washington dag 3-4: rooftop-poker, 22 grader, tequilabjudning och en misstänkt frisyr.

washington dag 3-4....och DÄR var vi framme vid resans slutskede, vilket slutade i flätor och äggmacka med avo och en kopp svart på gågatan.
 
washington dag 3-4.Som vanligt innebar även denna dag a lot of promenerande. Vi fortsatte vårt letande efter en Jimmy Carter-bobblehead men det visade sig vara lönlöst. Tjejen i en av souveniershoparna tyckte vi skulle leta online istället för där var de mycket billigare. Bra försäljare ändå.
 
washington dag 3-4.Vi tog oss vidare till Watergate (ni vet) och försökte lista ut i vilket av hotellrummen inbrottet begicks. För övrigt vare frikkin 22 grader ute i detta nu och klockan var ännu bara förmiddag. PEPPET på detta faktum.
 
washington dag 3-4.Promenaden gick sedan vidare mot mysig Georgetown, en stadsdel som bloggläsaren Kelly tipsat om. Tack!
  
washington dag 3-4.Där va supermysig! Man kunde t.ex. mixa sin egen smoothie. Jag tog massa goda grejer, typ jordgubb och banan och ananas och mango men på färgen kunde man mest utläsa att jag även satte kål på ingredienslistan. 
 
washington dag 3-4.Till (ganska sen) lunch blev det mexikanskt.
 
washington dag 3-4.Med efterföljande tequila. Vilket iofs kan vara den värsta spriten jag vet...
 
washington dag 3-4....men bjuds det så bjuds det.
 
washington dag 3-4.Det blev kväll. Sista kvällen. Därmed placering på närmsta takbar.
  
washington dag 3-4.Tog med oss en kortlek, beställde in en cocktail och körde 246 partier utslagspoker.
 
washington dag 3-4.
Innan dessa cute:isar begav sig till en utav DC's äldsta barer, beställde in varsin öl, gillade varandras bättre och således bytte. Kollade lite basket och snackade lite skit innan vi började tänka på *refrängen*.
 
washington dag 3-4.Refrängen innebar dock ett pitstop på en pub med studentig känsla.
 
washington dag 3-4.
Samt ett inslink på ett asian fushion-ställe i närheten av vårt hotell i Chinatown. Dumplings straxt innan midnatt, en få' tacke'. 
 
washington dag 3-4.Sista dagen i DC åt jag vegansk quinoasallad till frukost, gick på konstmuseum, drack sojacappu på malligt ställe och rörde vid en bit av månen. Bara en sådan sak. 
 
washington dag 3-4.
Sedan åkte vi till flygplatsen. Ett "I have to look through you hair, miss" från säkerhetsvakten, en vegburgare (dvs bröd, ost och sallad) på Five Guys och en lång resa hem i en sits ett halvt flygplan från Björns plats fick avsluta resan. Om man bortser från två veckors jetlag. Men det fick det vara värt.
 
Resor | |

#1 Daniella

har inte varit på internet senaste månaden och helt missat att du är i usa, ska bli kul att läsa ikapp inläggen!

#2 J

Haha, kommentaren om håret. Vilken anekdot

#3 Ellen

hahaha, hårkommentaren <3

Kommentera här
Upp