new york dag 1: förseningar, tryffelpizza, spöregn och extrem positivitet.

 
new york dag 1.En söndag i livet kan tillbringas alldeles för länge på en flygplats med förseningar, kortspel, mandelcappu i hundöron och tröttma. När man sedan går på planet kan man kolla nya Pirates (Dead men tell no tales), äta spenatpasta, dricka sprite och sova. Har man tur sen så landar man lite lätt och ledigt i USA en arbetsdag senare. Landade gjorde vi, men pga av världens jäkla spöregn och oväder och cirkulation i luften så krävdes det dubbla kräkspåsar av yours truly. Sorry alla emetofober. Till mitt försvar kan jag säga att jag var ganska ljudlös till skillnad mot tjejen bakom mig.
 
new york dag 1.Efter sjukt mycket re med bussar, tåg och ohjälpsamma chaffuörer (som dessutom hade FEL) hade vi äntligen tagit oss från Newark till Manhattan.
 
new york dag 1.
Men inget ont som inte för något gott med sig (*medlemsskap i POSITIVA KLUBBEN*): vi fick se Grand Central! Sjukt ballt och filmiskt!
 
new york dag 1.
Ja, sen var ju iofs vår tunnelbanestation stängd så vi behövde byta hejvilt MEN [medlemsskapet fortsätter] se va peppt det var på den stationen vi egentligen inte skulle befunnit oss på!!
 
new york dag 1.
Ja, regnet öset ned (MEN: kul att se på nyheterna hur folk några mil bort förflyttade sig på gummiflottar längs med vägarna) och vi kunde således inte ta oss till restaurangen vi egentligen ville till pga nostagliska syften (MEN: av den anledningen fick vi ju chans att testa en ny!)
 
new york dag 1.
Åt således på Dantes at Genuine som bara låg 300 meter från vårt hotell i Soho.
  
new york dag 1.
Varsin surdegsflatbreadpizza blidde det, min med ostronskivling, tryffelkräm, picklad rödlök och provolone. Satt riktigt fint i en tom kista.
Resor | |

#1 Anonym

Ja, det finns ofta nåt positivt även om allt först tycks negativt. Bar av dig att palla att hitta det! Och jäklar va gott det ser ut, surdegspizzorna, mmm

Kommentera här
Upp