godiskartongen.

För ett litet tag sedan visade Sandra upp sin eminenta godislåda och jag kände direkt att jag ville göra detsamma. Dock var direkt ca klockan 19:30 och därmed blev bilderna som de blev men strunt' i d nu för det är ju ändå SNACKS-bilder. 
 
godislådanTyvärr har jag ju då inte en hel låda, men väl en kartong som fylls på med otroligt jämna mellanrum. Läs: varje handling. Såhär såg innehållet ut just denna kväll. 
 
godislådanVi börjar med det bästa: det salta! Vanliga chipspåsar får bo i skafferiet (hade för övrigt tre hemma då: Lays salt n' vineagar, creme fraiche/peppar samt cream cheese) men två små från Kettle tröck jag ned. Plus popcorn, diverse nötter, snacksmix och jordnötssmör i portionspaket.
 
godislådanLakritsdelen bestod utav lite blandade mjuka lakritsgodisar i påse, kryptoniter, häxvrålsstpng, snusstång och "De små grå" - ganska oklara men ändå goda lakritspastiller.
 
godislådanChoklad och jag är ju inte bästa vänner som ni vet, men lite fanns det där i. En snickers, några choklad-/müslibars, en påse dumle lime samt en kaka mörk med havssalt.
 
godislådanOch så slutligen det söta. Oväntat mycket kolabaserat, både snören och flaskor. Samt en klubba som väl legat i lådan i två år och en påse peace & love från ekorrens ekologiska som tyvärr inte alls va goda :-((
 
godislådanD va d hele! Ganska imponerande att allt får plats här i va? Tur det är hög utgång på't.
 
Äta | |

#1 Ellen

hehe! efter att sandra visade sin godislåda fick jag ett sms av johan. "har du sett vad sandra b har? en sådan borde du ha" <3

#2 Ronette

Gu vad nostalgiskt med de där elefant-godissnörena! Kommer säkert lyckas skapa en liten godislåda jag med sen i vår lya lägenhet :)))

#3 Emma

GOTT men lite sjukt att räkna nötter till godis/snacks!! Nästa gång du är i UK kan jag tipsa om att köpa med Tyrrell's hem, finns både som små och stora. Helt klart godaste chipsen jag ätit någonsin, speciellt salt/vinäger och cheddar

Svar: haha va, tyckeru?? näää det är ju ett klassiskt öl-tillbehör ju. tack för chipstips! ska till dublin nästa helg, håller utkik då. (var tvungen att kolla igenom om jag testat dem men verkar inte så: http://polichinelle.se/2014/november/vinagerchipsmeckat.html)
polichinelle

#4 Felicia

Men åh! Vill också men är rädd att jag skulle råka äta upp allt, hehe.

Kommentera här
Upp