från lyxgröt i new york till gröna dumplings & biljard i washington.

new york dag 4 - washington dag 1.
Sista dagen i New York rullade* vi resväskorna bort mot Greenwest Village för frukost på Oatmeals. Jag åt en baby bear quatre fruits rouges som utöver steel cuts oats (klippta havrekärnor) även hade jordgubbar, hallon, torkade körsbärs & svarta vinbär samt honung och mandelmhölk. SVINGOTT.
 
*slet, drog, tampades. Ena hjulet hade nämligen gått sönder och rullade inte längre, jävligare än vad det låter. RIP.
 
new york dag 4 - washington dag 1.Sedan hoppade vi på tåget mot Washington DC! Blev lite The wire-starstrucked på vägen dit. 
 
new york dag 4 - washington dag 1.3,5 timme tog tågfärden och det var gratis wifi hela vägen - win! Ganska trevlig stadsunderhållning utanför fönstret då och då också, kan ju tilläggas. Väl framme lokaliserade vi oss till Mandu, en koreansk restaurang som tydligen skulle va topnotch. Började med att dela ett gäng gröna dumplings till förrätt. Hälften ångkokade, hälften stekta.
 
new york dag 4 - washington dag 1.Om nom nom nom nom nom nom etc
 
new york dag 4 - washington dag 1.Till huvudrätt blandade jag min egen bibimbap.
 
new york dag 4 - washington dag 1.Efter en promenad till hotellet vad det äntligen dags att släppa den orullande väskan på rummet. OBS att det var 17 (!!) grader när vi anlände till DC förresten. Stor skillnad mot New York, där man hade gått med mössa, halsduk och vantar bara timmar tidigare. Luften var så himla mycket mjukare här.
 
new york dag 4 - washington dag 1.
Efter lite dusch och fix var det snart kväll.
 
new york dag 4 - washington dag 1.Vi gick ut och drack öl och spelade några rundor biljard på ett hak i närheten. 
 
new york dag 4 - washington dag 1.Och det var hela den dagen! Puss och hej!
 
Resor | |

#1 Malin

Jag sympatiserar så med er och att släpa på en resväska med trasigt hjul. Det är fan något av det värsta som finns! Jag råkade ut för det för fyra år sen när jag var i Frankrike på semester och den gången blev jag till råga på allt nästan 12 h försenad. Inget kul alls, men en knäpp upplevelse så här i efterhand! Och lite kul :)

Kommentera här
Upp