flätbonanza! (plus lite andra frillor också)

Nu är det återigen dags att beta av senaste frisyrvarvet! Såhär har jag sett ut på huvudknoppen på sistone:
 
frisyrer✂ Sidofiskbensfläta. Svårt att förklara i text hur man gör, lättare att bara kolla nån tutorial på youtube. T.ex. denna gulliga.
 
frisyrer ✂ Lockig tofs. Jag lockar alltid håret i tofs. Sätter upp så högt jag kan (i en scrunchie!) och lockar sedan breda partier, kanske fem stycken totalt. Fångar upp locken och låter den svalna ihoprullad fastsatt i en krokodilklämma medan jag sminkar mig. Just den här gången körde jag sedan fortsatt på uppsatt, dolde tofsen med en hårslinga.
 
frisyrer
frisyrer✂ Två utbakade flätor. Inga konstigheter, men min bästa frisyr när man ska iväg en heldag och inte vill få flottigt pilligt hår. Den här gången blev de dessutom rekordjämna tror jag?
 
frisyrer
✂ Fastpinnade flätor med sjal. Ska jag vara ärlig minns jag knappt vad jag gjorde här. Gjorde väl typ två flätor, la dem horisontellt mot varandra och hårnålade fast. 
 
frisyrer
✂ Knut-knut. Har man relativt långt hår kan man göra en knut utan att använda sig av varken tofs eller hårnål. Gör en knut av det! Samla ihop håret, tvinna lätt och gör sedan en knut. Bra att kunna om håret är ivägen! Dock blir det ju finare med hårnål, så har du ett par till övers kan du dra lite lätt i knuten och sedan fästa med nålarna. Utan att öppna dem först så sitter de bättre - lovar!
 
frisyrer
✂ Diagonalutbakade flätor. En sen kväll fick jag en idé och var tvungen att göra den trots att det innebar extra sömnbrist. Utbakade flätor, fast sneda! Tyckte ändå det blev rätt fint? Dock blir det nog snäppet vassare om man gör den understa tjockare och den översta som en tunnare båge över, vad tror ni?
  
frisyrer
Utsläppt volym. Torrschampo är LIFE.
 
frisyrer
✂ Två fiskbensflätor. Dusch? Schampoo? Vad är det? Äh, torsdag med keps och flätor fick det bli istället. Samt ett jävligt ryckigt öga. 
Ytligheter - hår | |

#1 Ellen

Orkarrrrr inte va fint ditt hår är!! Saknat mitt långa så fakking mycket på sistone, så nu ska jag banne mig ba klippa topparna tills det är långt och fint igen :(

Ps! Gillar så mycket när du flätar i olika varianter. Finaste!

Svar: <3 <3 <3
polichinelle

Kommentera här
Upp