ett par månader innan åttaårsdagen.

lördag v.38
Jag hade tänkt vänta med det här inlägget. Kanske tills den hundrade veckomatsedeln, tills vår decemberweekend i Dublin nästa helg eller tills min blogg fyller andragluttare i januari. Så det liksom gick jämt ut och blev ett logiskt avslut. Men nä hörni, jag känner inte riktigt för det just nu.
 
Rutinscrollar bloglovin', markerar som läst. Tristessletar recept, tar tafatta bilder i eftermiddagsmörkret, hittar inte orden riktigt. Jag tänker såhär: jag ger inget definitivt besked, men jag vill inte göra något halvdant. Nomineringen till "Årets blivande stjärnskott" kom ju rätt så otajmat men om inte ens det kan få mig superpepp igen så kanske bloggen gjort sitt för mig?
 
Well. Nästan åtta år fick vi, jag och/som Polichinelle. Kanske kommer jag tillbaka snart, kanske senare, kanske inte alls. Vi får se. Jag tar en ordentlig paus iallafall och så ses vi där vi ses och hörs när vi hörs och sådär. Ska inte bli varken nostalgisk eller långrandig så vi säger så sålänge. Jag kanske saknar er förr än vad jag tror, men hej för nu. Hoppas ni tyckt om att hänga här <3
Allt det där som kallas livet, Om mig | |

#1 Anonym

Tack för allt du delat med dig av. Har följt dig sen hairdrobe-tiden. Jag tror att lite mindre internet skulle göra gott för oss alla.

#2 Ellen

har älskat att hänga här (och hoppas såklart att du fortsätter när det känns bättre) men förstår exakt känslan. jag har pausat så många gånger under åren, ibland behövs det.

ha det fint, så hörs vi ju av på andra platser (och kanske ses i malmö!) framöver. kram!

#3 Fröken Minimalist

Har följt din blogg i flera år, minns så väl när du skulle flytta till Malmö (i samma veva som jag precis hade flyttat till Malmö). Tack för den här tiden! Önskar dig all lycka :)

#4 Rebecca

Tack för den här tiden. Kommer sakna dina inlägg!

#5 Julia

Älskat att hänga här, välkommen tillbaka om lusten faller på <3

#6 Emelie

<3333 Du kommer vara saknad, och alltid lika uppskattad!

#7 Anonym

tack för denna tid! har uppskattat bra recept som underlättat mitt tristessletande!

#8 Annika

Tack för all tid du lagt på att underhålla, dela med dig och tipsa! Har alltid gillat din röst och bloggstil och kommer sakna dig i flödet, men klart att man ska lägga av om det känns trist! Kram!

#9 Filippa

Så sorgligt!! Men tack för en av mina absolut favoritbloggar, har följt dig flera år och verkligen uppskattat dina skarpa och välskrivna inlägg <3 lycka till med allt och tack igen för all din tid du lagt på bloggen!!

#10 Filippa

Så sorgligt!! Men tack för en av mina absolut favoritbloggar, har följt dig flera år och verkligen uppskattat dina skarpa och välskrivna inlägg <3 lycka till med allt och tack igen för all din tid du lagt på bloggen!!

#11 Malin

Hej Lovisa och tack för den här tiden! Jag har älskat att hänga här. Du har bjudit på så många kul historier, spännande resor, goda recept och ett allmänt gött internetställe! Tack. Jag kommer sakna dig <3

#12 Nastasja

Vill som alla ovan tacka för allt du delat med dig av och tycker att det är tråkigt att du inte kommer finnas kvar på den här platsen (under den här tiden eller för alltid), men relaterar så. Längtar till nästa helg då äntligen kommer att träffas!!! <3

#13 Marinda

Tråkigt! Tack för denna tiden, du har inspirerat mig något enormt.

#14 La Linda

Saknar dig redan. :(

#15 Catrin

Nej vad tråkigt! Kommer sakna dig i bloggosfären.

#16 Helena

Meen naj! Vem ska jag nu ha som srirachamajjo/korianderlover-sidekick? Hoppas vi ses och hörs i andra kanaler!

#17 Ronette

Så tråkigt! Har verkligen gillat sin blogg och inspirerats mycket. Sagt det förut tror jag, men jag och Kajsa brukar ofta nämna hur bra det varit att få vego-recept-inspo här inne.
Men en ska göra det som känns rätt för en själv förstås! Så tack för polichinelle-tiden så länge <3

#18 Lova

Åh vad jag kommer sakna att läsa här. Tack för allt du delat med dig av!

#19 hanna, förbanna

<3333

#20 Anonym

Tack för sällskapet ända sedan campus-tiden i Växjö! Kommer sakna dig!

#21 Anonym

Tack för sällskapet ända sedan campus-tiden i Växjö! Kommer sakna dig!

#22 Linda

TACK för alla vegobiffar och flätor och framförallt sällskapet!! 💕 KRAM

#23 Linda

TACK för alla vegobiffar och flätor och framförallt sällskapet!! 💕 KRAM

#24 Daniella

håller med alla ovan, ta hand om dej!! <3

#25 Anonym

Å nej nu får jag en sådär känsla: "kunde jag gjort annorlunda?!!" Har haft fullt upp en period o har rutinmässig men ovanligt hastigt och slarvigt (t o m glömt vissa dagar) klickat mig in på favvobloggarna. Inget engagerat läsande m a o. Förlååååt i såfall, jag finns här o hoppas du kommer tillbaka!

#26 Clara

<3 <3

#27 Clara

<3 <3

#28 Maria skogskojan

Iiiiih kommer sakna dig massor! Massa kärlek o pepp 😘😍✌🏼

#29 Isabelle

Tack för att vi har fått hänga här; underbart internetställe, din sprudlande personlighet och alla tips jag tagit med mig! Hoppas att du inte stänger ner bloggen så en fortf kan gå in och kika i arkivet för tips/recept/läsa ett favvoinlägg igen. Tack för denna tid o jag önskar dig o Björn all lycka <3

#30 Joanna

Tack för alla inlägg. Du är bäst!

#31 Klara

Åh vad tråkigt men absolut förståeligt! Lärt mig så mkt om mat tack vare dig och framförallt lärt mig att det är kul att laga mat pga dig! Tack så mkt för det! Ha det bäst !

#32 Anonym

Klokt beslut, hoppas att det kommer kännas bra och att du känner dig nöjd och glad oavsett vad det blir med bloggandet. MEN jag kommer sakna din blogg! Får väl eventuellt skaffa instagram.

#33 Sofia

ÅH vad du kommer att vara saknad. hoppas att du kommer tillbaka! många kramar <3

#34 Oscar

Tråkigt. Men jag har full förståelse. Har svårt att förstå hur bloggare orkar med det. Bra inlägg kräver mycket jobb. Måste bli en väldig press och stress. I vilket fall som helst: tack för att jag fått "lära känna" dig. Du tycks vara en go' person med bra attityd. Hoppas få följa dig och dina äventyr vidare på Instagram. Gör det du tycker är kul och ta hand om varandra.

Ditt sätt att se på, och skriva om, mat och matlagning har för övrigt fått mig att ta några steg närmre en helt vegetarisk stil.

#35 johanna

Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten [drogunduspellcaster@gmail.com] din partner kommer definitivt tillbaka till dig.

#36 Vicky

<3<3<3<3<3

#37 Anna María

Jag kommer sakna dig, men fattar helt! TACK för många fina år här. <3

#38 Rebecca

<3

Kommentera här
Upp