godiskartongen.

För ett litet tag sedan visade Sandra upp sin eminenta godislåda och jag kände direkt att jag ville göra detsamma. Dock var direkt ca klockan 19:30 och därmed blev bilderna som de blev men strunt' i d nu för det är ju ändå SNACKS-bilder. 
 
godislådanTyvärr har jag ju då inte en hel låda, men väl en kartong som fylls på med otroligt jämna mellanrum. Läs: varje handling. Såhär såg innehållet ut just denna kväll. 
 
godislådanVi börjar med det bästa: det salta! Vanliga chipspåsar får bo i skafferiet (hade för övrigt tre hemma då: Lays salt n' vineagar, creme fraiche/peppar samt cream cheese) men två små från Kettle tröck jag ned. Plus popcorn, diverse nötter, snacksmix och jordnötssmör i portionspaket.
 
godislådanLakritsdelen bestod utav lite blandade mjuka lakritsgodisar i påse, kryptoniter, häxvrålsstpng, snusstång och "De små grå" - ganska oklara men ändå goda lakritspastiller.
 
godislådanChoklad och jag är ju inte bästa vänner som ni vet, men lite fanns det där i. En snickers, några choklad-/müslibars, en påse dumle lime samt en kaka mörk med havssalt.
 
godislådanOch så slutligen det söta. Oväntat mycket kolabaserat, både snören och flaskor. Samt en klubba som väl legat i lådan i två år och en påse peace & love från ekorrens ekologiska som tyvärr inte alls va goda :-((
 
godislådanD va d hele! Ganska imponerande att allt får plats här i va? Tur det är hög utgång på't.
 
Äta
3 kommentarer
border

washington dag 2: pampiga statyer, godaste lunchen, picklade dillchips och en trist förlust.

washington dag 2.
Andra dagen åt vi veganska wraps till sängfrukost innan vi tog oss ut i den ljumma luften och började utforska DC. Började med ett konstmuseum.
 
washington dag 2.Och fortsatte vår kulturella vandring längs med monumenten i National Mall.
 
washington dag 2.
24 gradrigt solsken! Perfekt då med: ljusgrå långärmad... svarta byxor... glasögon så man inte kan ha solglasögon. 3/3 fails.
 
washington dag 2.Vi hälsade på lite gubbar. Abraham Lincoln.
  
washington dag 2.Soldater i Koreakriget och Martin Luther King.
 
washington dag 2. washington dag 2.Och 3 x Roosevelt! Fala är såklart coolast.
 
washington dag 2.Efter många statyer, skyltar och letande efter bobbleheads lämnade vi National mall för lunch.
 
washington dag 2.Blev sjödjur på SEI. Och alltså, ska det vara värt att äta djur ska det fasen alltid smaka såhär hörrni. Fy bubblan så gott!! Räktacos med guacca, sallad, potatiskrisp och wasabikräm och maki med yuzusmör, avokado m.m. Mmmmm.
  
washington dag 2.Eftermiddagen tillbringades med lite vila på hotellrummet. Vila = öl och chips i min finaste och 100% supersköna nya tröja!
 
washington dag 2.Innan kvällens aktivitet tog vid. MATCH! Här va man ändå en av få icke rödklädda.
  
IMG_6021 copy sv copyTyvärr oförtjänt uddamålsförlust :-///
 
washington dag 2.Så kvällen avslutades med ett par slice:ar tröstpizza på Wise guys. Alltid något.
 
Resor
2 kommentarer
border

flätbonanza! (plus lite andra frillor också)

Nu är det återigen dags att beta av senaste frisyrvarvet! Såhär har jag sett ut på huvudknoppen på sistone:
 
frisyrer✂ Sidofiskbensfläta. Svårt att förklara i text hur man gör, lättare att bara kolla nån tutorial på youtube. T.ex. denna gulliga.
 
frisyrer ✂ Lockig tofs. Jag lockar alltid håret i tofs. Sätter upp så högt jag kan (i en scrunchie!) och lockar sedan breda partier, kanske fem stycken totalt. Fångar upp locken och låter den svalna ihoprullad fastsatt i en krokodilklämma medan jag sminkar mig. Just den här gången körde jag sedan fortsatt på uppsatt, dolde tofsen med en hårslinga.
 
frisyrer
frisyrer✂ Två utbakade flätor. Inga konstigheter, men min bästa frisyr när man ska iväg en heldag och inte vill få flottigt pilligt hår. Den här gången blev de dessutom rekordjämna tror jag?
 
frisyrer
✂ Fastpinnade flätor med sjal. Ska jag vara ärlig minns jag knappt vad jag gjorde här. Gjorde väl typ två flätor, la dem horisontellt mot varandra och hårnålade fast. 
 
frisyrer
✂ Knut-knut. Har man relativt långt hår kan man göra en knut utan att använda sig av varken tofs eller hårnål. Gör en knut av det! Samla ihop håret, tvinna lätt och gör sedan en knut. Bra att kunna om håret är ivägen! Dock blir det ju finare med hårnål, så har du ett par till övers kan du dra lite lätt i knuten och sedan fästa med nålarna. Utan att öppna dem först så sitter de bättre - lovar!
 
frisyrer
✂ Diagonalutbakade flätor. En sen kväll fick jag en idé och var tvungen att göra den trots att det innebar extra sömnbrist. Utbakade flätor, fast sneda! Tyckte ändå det blev rätt fint? Dock blir det nog snäppet vassare om man gör den understa tjockare och den översta som en tunnare båge över, vad tror ni?
  
frisyrer
Utsläppt volym. Torrschampo är LIFE.
 
frisyrer
✂ Två fiskbensflätor. Dusch? Schampoo? Vad är det? Äh, torsdag med keps och flätor fick det bli istället. Samt ett jävligt ryckigt öga. 
Ytligheter - hår
En kommentar
border
Upp