valborg 2017: luftgitarr, pildammar och feberfrossa.

VSCO Cam-1På valborg vaknade jag upp i en lite extra grabbig lägenhet. Åt frukost med mina för helgen två sambos och kände sedan jatack till lite introvert ensamtid som kompensation för fifavrålen från vardagsrummet :-)) 
 
VSCO Cam-15Det blev en lång promenad med podcast i öronen och tidiga valborgsfirande person i sikte. Traskade runt i parken och avundades alla små skate:are (inte ofta man önskar man vore 10 igen, men är det någon gång man gör det så är det vid en ramp). 
 
VSCO Cam-16Blev ett varv kring pildammarna också. Insert hjärtögonemoji + baguettemoji + fågelemoji + solemoji. MYS.
 
VSCO Cam-9Efter 1,5 podcastavsnitt mötte jag upp Lollo på Möllan. En öl blev två medan vi betade av senaste livet, i form av hårklippningar, bostadsrätter och den kommande sommaren med alla dess födelsedagar.
 
VSCO Cam-11
Jag käkade en pömmäs och sen drog jag hem och bytte om. Den här t-shirten låg i "lite använd, lite ren"-högen sen sist så tänkte att jag lika gärna kunde ta'n igen så den blev ordentligt svettig :-))
 
VSCO Cam-7När ombyttet var gjort dröjde det inte längre förrän man befann sig på Fuglsangarnas balle i kvällsolen.
  
VSCO Cam-8Lovisa hade gjort smögåståta! Lika stor succé som sist om inte större. Jag menar, den här hade ju ärtskottsstängsel?!
 
VSCO Cam-4Efterrätt: nananaspaj med grädde och vit choklad-glass. Och Kaffe Karlsson. Sen var man: bra mätt.
 
VSCO Cam-5När värsta matkoman lagt sig var det drinkdags. Vi var campusnostalgiska och gjorde varsin piggelinare. Medförde dock vissa smärre problem.
 
VSCO Cam-3Placerade oss sedan i soffan för vidare snack innan dansgolvet drog igång. Jag började dock känna av en kommande feber, så la ned drickan, sjönk ned extra djup i soffan och tittade med tindrande ögon på alla som hade känslan inne. Råkade också säga att jag skulle inte röra mig ur fläcken förrän min låt kom. Och det gjorde den inte på ungefär två timmar. Men tillslut så. Då var det bara att studsa upp och göra av med den lilla energin som fanns kvar (denna luftgitarrsfärd kunde inneburit en smärre skallfraktur om jag inte missat bordskanten med ca två millimeter).
 
VSCO Cam-2Och när resterande fölk gick ut på krogen gick jag hem, tog på mig pyjamas+lurvig kofta+raggsockor och la mig under täcke och överkast och drömde knäppa drömmar om att HanaPee premiäravslöjade sitt breakup med killen för mig. Det var valborg 2017 det.
Allt det där som kallas livet | |

#1 Jenny

Är det konstigt att säga att jag vill flytta in i den där smörgåstårtan? Den ser ju bara för god ut. Härligt med lite sol också. Våren i Berlin kom och vände direkt igen.

Svar: åh nu har våren kommit och gått här också, mvh malmöit i regn och 4 plus :(((
polichinelle

#2 Vicky

men SNÄLLA smörgåstårtan!!! så jämarns fin.

Svar: JAG VET <3
polichinelle

#3 malin

fin valborg ändå! hoppas febern har stillat sig nu så att du är pigg igen :) och du, bara så du vet; kanske är det en tillfällig glitch men länkarna till några av fotona på flickr funkar inte som tänkt :) jag kommer till en 404-sida. kram och tack!

Svar: jovars, det kommer och går lite men i nuläget känns det mesta bra. förutom heshet efter två veckors konstant sjungande :-D tack för du sa till om flickr. verkar ha blivit nån privat inställning som är helt dold, för allt jag ser är inställt på offentligt. måste kolla upp det. KRAM!
polichinelle

#4 Ellen

"viktigast av allt är kuken" hahahahaha?? <3

också wow över ärtskottsstängslet på smörgåstårtan! ser så himla god ut.

Svar: dessa grabbfasoner alltså....... hate/love, love/hate.
polichinelle

Kommentera här
Upp