måndag 18:22.

IMG_2368 copy
Det är måndag kväll och jag ska snart iväg mot sushi och bandrep. Utomhus känns det som eftermiddag, max. Jag har cyklat hem i den vanliga motvinden efter att ha jobbat över en timme. Som vanligt. Det är betyg, det är omdömen, det är ämnesmatriser, det är kallnat kaffe. Det är inspelningar, det är låtskrivande, det är träning, det är avslutningskvällar, det är brev hem och mailkontakt. Det är snart skolavslutning. Nedräkningen är här men det är bara att maxa. Ni kan tycka att offerkoftan verkar klia lite för mycket just nu men fasen vad lärare förtjänar sin semester. (Ni skulle bara veta). 
 
IMG_7721 copyEn månad till. Sedan är det sommar på riktigt. Och det är dags för mig att nolla, den här gången med en trea framför. Tänker göra det i Alicante. Sedan tänker jag bo i ett hus i Torreveija ett tag. Sedan tänker jag vara på landet, vid kusten och i stan. Spela musik, sitta på filt, spontanäventyra och planeringsäventyra. Snart. Snart snart snart.

#1 Ellen

jag ser också så himla mycket fram emot sommaren i år. fasen så fint det kommer bli.

Svar: ja! komsi komsi! :-D
polichinelle

#2 Nastasja

Så välförtjänt Lovisa! Kämpa sista kvarten nu, heja. Tack för allt du gör i skolvärlden <3

Svar: tack nastasja <3 <3 <3
polichinelle

#3 Beatrice

Heja heja! Kämpar också med det sista i skolan nu, även om det inte är ens i närheten av lika stressigt. Är så sugen på sommarlov att det finns inte. Vi får lova att njuta av det som bara den!

Svar: det får vi absolut göra! tur att malmö är ett så bra njut-ställe!
polichinelle

#4 Tokyoyo

Åh, din sommar låter magisk. Hoppas det blir fint väder och att Alicante levererar. The big 30, vilken grej! (galet att jag redan varit 31 i en hel månad!) phew!

Svar: hoppas detsamma! blir det en sverige(/skåne)-tur något för dig?
polichinelle

#5 Daniella

åhh skönt att ha ledigt hela sommaren <3

Svar: extremt välbehövligt! <3
polichinelle

#6 Vicky

tror 1000% på att du behöver semester herregudars. PS fack va snygg du e på första jag gråter

Svar: <3 <3 <3
polichinelle

#7 Malin

Lovisa, jag hejar på dig! Eftersom jag ligger efter i bloggläsandet lär nästan en vecka till ha gått snart vid det här laget. Heja! Kör hårt! Snart är det sommar och lov! Kram

Svar: TACK för pepp fina malin! <3
polichinelle

#8 Tokyoyo

SV: Det blir faktiskt en Sverige-tur nu i juli och jag funderar också på att ta mig till Skåne eller Götet. <3

Svar: vad kul! hör av dig om du vill ses! :-D
polichinelle

#9 Wilda

Åh sommaren alltså! Förstår att det är intensivt nu som lärare!

Svar: verkligen! särskilt för oss musiklärare, de flesta andra trappar ju ned nu medan vi har show off:en kvar så att säga. men samtidigt är det väldigt kul! <3
polichinelle

#10 Ulrika

åååh omnämnandet, detta är möjligen peaken i min bloggkommenterarkarriär? ska pröva detta på kidsen och återkomma of course.
för övrigt så mkt användbart i denna blogg! ska givetvis även testa "äktenskapsstavarna" och "förvisa en tidigare älskare" som det tipsas om här ovan. för att inte tala om punkt 9...

Svar: åh men visst ja, det var du som sa det! ändrar genast "någon" till ULRIKA så blir det rätt <3
polichinelle

#11 Ulrika

ser att jag kommenetade detta på fel inlägg, skulle ju vart på bönbollinlägget egentöigen. så gå rde tom man är för trött! kanske jag borde "kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning"

Svar: hahaha, i lol'd!
polichinelle

Kommentera här
Upp