instafavourites april '17.

Godmorgon hörrni! Det är dags att kvadratchecka av månaden som gått i instavärlden. Här kommer mina favoritfoton från appen i april. Om ni undrar så använder jag den här sidan för att hämta hem mina instafoton, mkt smidigt. Vill ni följa, skicka förfrågan till @polichinelles. Jag accepterar alla utom mina elever, haha.
 
#1-2 April började med två bättre matvyer: vegetarisk kebabsalladpizza samt en trång asiatisk livshandel.
 
#3-4 Och fortsatte med två andra typer av vyer. En från en oskarshamnsk promenad där man får akta sig för barn och djur på (i) vägen och en från mina malmöitiska hoods. Bildtexten till den senare var något om att 5:an aka malmöexpressen aka spårvagnen inte alls får så mycket kärlek som den faktiskt förtjänar. 
 
#5-6 Håret växte visst lite också. Särskilt om man böjer huvudet åt sidan.
 
#7-8 Ju längre hår, desto fler knutvarianter.
 
#9-10 Eller frisyrmöjligheter överhuvudtaget.
 
#11-12 Två fruckar. Växtsticklingar för likes, jävligt osmidigt att bära runt med på brickan.
 
#13-14 Månadsbörjan med mössa och orangetorra löv, månadsslut med icke förfrysta öron under rosa träd. Det tar sig, hörrni. 
Allt det där som kallas livet | |

#1 Ellen

ditt hår!! herregö så fint det är. saknar lite att kunna ha slarvig bulle på hövve, och bättre bli det inte - på onsdag har jag klipptid och tänker mig kort som tusan :-)

Svar: TACK! så himla spänd på att se ditt resultat ellen!
polichinelle

#2 Beatrice

Himla bra insta-månad skulle jag säga! Extra plus för allt fint hår ju! Borde ta mig an och boka den där klipptiden snart alltså, så mitt svall (lol) kan få bli lite mindre tovigt.... heh.

Svar: tack och tack! <2+1!
polichinelle

#3 Wilda

Haha alltså älskar din ärlighet och kaxighet. och DITT HÅÅÅÅR! OMG! Vill ju ha långt hår varje gång jag ser en bild på dig. <3

Svar: haha åh, men gullefinosnällo TACK! vet inte var jag kaxade mig, men fint att det uppskattas iaf. hähä <3
polichinelle

Kommentera här
Upp