ganska mycket fredag, en del lördag, lite granna söndag.

VSCO Cam-7-1
Då var det dags för vardagsblogg igen! Här är mina storslagna planer jag skrev ned en torsdagsnatt inför den kommande fredagen så jag inte glömde vad jag skulle köpa, fixa och planera. 
 
IMG_3013 copyMen innan avbockningen började så skulle jag först sova, sedan vakna, sedan äta frukost. Det sistnämnda med bjäst på både mackor och yoghurt. B-vitamin-winwin.
 
Därpå givakt i sommarutstyrsel! Primarkshorts, adidasdojor från barnavdelningen och skulls-lurar med p4-doku i (eller ja, på) öronen. 
 
VSCO Cam-5-1Sedan cyklade jag iväg och betade av ärendena ett och ett, i tur och ordning. Favoritärendet var såklart Möllan där jag blev bjuden på två sorters melon medan jag shoppade middagsingredienser.
 
IMG_3048 copyTretti spänn senare.
 
IMG_3053 copyMandolinade upp två av de svensk-krokiga gurkera och snabbpicklade inför kvällen. Man behöver faktiskt inte hålla på att koka upp sockerlag och grejer, utan bara blanda med nån syra, nån sötma och lite vatten så löser'e sig. Jag hade även i lite sesamfrö och chili.
 
VSCO Cam-6-1
En minilunch ute i solen med lite krämig broccolisallad som blivit över. Direkt från burken. Smarr.
 
IMG_3052 copyVar så jävla varmt ute så kunde sedan inte göra annat än att slänga på mig en ca 10 år gammal *strandutstyrsel* och lägga mig på en filt med sällskap av hörlurar, djungelvrål och bubbelvatten.
 
IMG_3057 copyFramåt kvällen kom mampap hit! Det firade jag med att öppna den här konserven som stått i skafferiet typ ett halvår. Snäll dotter jag är ju.
 
IMG_3066 copyMen det blev iallafall för jäkla gott! Pulled jackfruit, aka fooled pork, serverades med kryddiga bröd, picklig gurka och grajjör från möllantorget. 
 
IMG_3068 copyFinlir <3
 
VSCO Cam-2-1Sedan var det hipp som happ lördag! Ut på promenad med detta fina gäng <3
 
VSCO Cam-3-1Vi tillbringade en sväng av dagen på Malmö moderna museum. Ddet var sådär, mvh konstkritikern.
 
VSCO Cam-4-1Och så käkade vi lurre på Misoteket. Ett mycket bättre nöje enligt mig! Man fick göra ca örti val innan man fick den färdigkomponerade skålen framför sig - älskar sådant! Trots viss beslutsångest. Tog iaf vit miso (såklart, för den var veggo), glasnudlar som nudelval och så tillbehören pak choi, friterad tofu, dumplings och färsk broccoli samt boostade med chili, ingefära och koriander. Vi var inte vrålis innan så alla tog barnportion* och var mäkta nöjda över beslutet. Lunch för fyra under 200-lappen (som man ju faktiskt kan säga på redigt nu) - inte pjåkigt. Mvh matkritikern.
 
*varför heter det ens det? Kan det inte bara heta liten och stor portion?
 
VSCO Cam-1-1Sedan knäppte jag inte en endaste bild - varken på drömmysigt Lilla Torg, familjärt soffhäng eller goda öl utan nästa gång kameran smäller av är det söndag och jag är ute på promenad med... wait for it... världens bästa människa. Lyllos mig. 
 
Allt det där som kallas livet | |

#1 Anonym

wow, vilken bränna du fått redan! och älskar din handstil!

Svar: haha, mja... inte direkt på baksidan av benen :----P men tack!!
polichinelle

#2 Ellen

gurkan igen... hehe! så fint att hänga lite med päronen mä.

Svar: verkligen! och från och med imorgon blir det återigen päronhäng, kör långhelgen i oskarshamn. hojta om du har tid över för en fika eller någe?!
polichinelle

#3 Linnea

Vilken perfekt längd på shortsen, & snygga :D Korta, men inte sådär superkorta som majoriteten idag är, alternativt så är de till knäna. Letade shorts när jag tog en weekend i hongkong och allt var typ superkort (eller långt). Tänkte först att jag blivit gammal som ville att det faktiskt skulle vara lite "ben" på shortsen, efter en stund insåg jag dock att jag aldrig tyckt om shorts som slutar millimetern nedanför rumpan, haha.

Svar: håller med dig! kanske snäppet för korta för lärarjobb, men annars (Y)
polichinelle

Kommentera här
Upp