första vårlördagen med basket, maskeraddrömmar & saxofoner.

VSCO Cam-2Förra lördagen kom våren på en snabbvisit. Vi firade med långpromenad och grekiskt på Gyros Pita vid Möllan. Att sätta sig på det enda skuggbordet kändes väl lite fail såhär i efterhand, men men. Micket gott iaf.
 
VSCO Cam-3På väg hem fixade vi lite ärenden till kvällen. Ärenden = engångsgrill, sojakorv, snus och folköl.
 
IMG_2429 copyVäl hemma styrde jag upp apparansen med lite lockar å schmink.
 
IMG_2428 copyTröjan/koftan/jackan är en sådan där som jag haft i typ sex år men som alltid funka att dra på över vad som helst.
 
IMG_2434 copy
Med lite kaffe skvalpandes i magen tog vi sikte mot anhalt filt med tillbehör. Vi spelade reggae från högtalarn och snackade knäppa drömmar vi haft den senaste tiden. Min knäppaste var när jag under veckan drömde att fem personer gemensamt klädde ut sig till en person som spydde i en toalett. Alltså, en var typ nederdelen på toan, en sitsen och en "ryggen" och två personer var tillsammans den som spydde. Drömtydning på den, någon? 
 
IMG_2440 copy
Ingen vårlördag utan BASKET. Tyvärr med lite för dåligt pumpad boll.
 
IMG_2441 copy...vilken vi inte fick behålla särskilt länge.
 
IMG_2442 copyEtt barn kom hem sonika och tog den ur min hand och bytte, helt ljudlöst, ut bollen mot en grillad korv.
  
IMG_2444 copyOkej?
 
IMG_2450 copy
Det påminde oss dock om att det var hög tid att starta grillen även för vår del. Här ser Therese en luftballong om ni undrar över posen.
 
IMG_2446 copyMan sparar otippat lite tid på att inte sluta trycka på senapsflaskan mellan korvarna gentemot hur fördelningen senap längs med korv mynnar ut, upptäckte jag.
  
IMG_2445 copyMärkte också att: The Resistance är ett roligt spel. Pustade dock ut alla omgångar pga blev alltid god, kände mig inte helt mogen för de onda strategierna ännu.
 
IMG_2465 copyTypiskt för våriga kvällar är ju att de väldigt fort blir jävligt kalla när man sitter på marken. Tur att det var krypavstånd hem till Therese.
 
IMG_2453 copyTherese hade fått en bjässe-sax i födelsedagspresse och var inte alls lite nöjd <3
 
IMG_2476 copySedan blev det fifakväll tills ögonen gick i kors och det var den lördagen det!
 
Allt det där som kallas livet | |

#1 Ljuva Julia

Det låter fantastiskt, varje picknickkväll jag och mina kompisar har spelas det också basket. Eller egentligen blir det oftast 21 eftersom jag inte har tillräckligt många kompisar. Men ändå.

#2 Daniella

Är så avis på dina bryn!

Svar: men va? åh tack! <3
polichinelle

#3 THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com

Kommentera här
Upp