en vecka i samma spegel.

Har man inget bättre för sig ett par eftermiddagsminuter kan man ställa sig framför samma spegel varenda dag i en veckas tid och föreviga sig själv och sina klädval. Alltid roar (eller retar) det någon.
 
måndag copy
Måndag med skorna som jag köpte inför min och Ekes resa till London 2013 och sen dess mest fått utstå diverse barnkommentarer, antagligen pga dess (mkt smidiga) kardborreknäppning. 
 
tisdag copy
Tisdag och jag kompenserade skitigt hår med nytt på både ben och fötter. Sköna kavajbyxor från Cubus och sköna skor från New Balance. Det sämsta med de förstnämnda är dock att de inte har några fickor, mvh förlägger nycklarna på jobbet i tid och otid. Tur jag mest håller till i en sal så jag vet var jag bör leta.
 
onsdag copy
Onsdagens senapsgula kjol får jag alltid komplimanger för så jag kan redan nu säga att den är från h&m. Dock har den x antal år på nacken och i en sådan konsumtionshetsbutik är det ju redan vintage och går ej att få tag på. 
 
torsdag copy
Torsdagsregnet skyddades med ett par stövlar som jag fått i ett bloggsamarbete med Footway, tack i efterskott!! Annars blev det jeans för hela slanten. Den där skjortan tror jag ägts av minst tre familjemedlemmar innan mig.
 
fredag copy
Fredagssupportar grindcore i och med merchen. Man får väl ställa upp för sin gamla baldejt. (Kolla bah va gulliga vi va när det begav sig
 
lördag copy
Lördagen skulle innebära ovissheter över sundet. Då är det bra med skönt på fötterna och håret iväg från ansiktet, hence Fila och utbakade fläter.
 
söndag copy
Söndag always equals bekvämlighet. Därför: urtvättade (fick en uppenbarelse nu, det heter ju inte alls ut-tvättade?!) jeans, fransk collagetröja och sminklöst bakom solglasen. 
 
 
Du kanske också gillar
Ytligheter - kläder | |

#1 Ellen Gräntz

Tänker varje gång jag knyter skorna att jag ta mig tusan ska skaffa skor med kardborreband. Är väl inte bara barn som tycker det är svårt/jobbigt att knyta liksom?

Svar: menar det, supersmidigt! <3
polichinelle

#2 Rebecca

Yay, älskar outfitsinlägg! Keep em coming :)

Svar: vad kul att höra! blir nog fler nu när sommaren är på ingång, lite lättare att ta fina klädesbilder då. tack för att du läser rebecca!
polichinelle

#3 Ingrid

Du har så fin stil!

Svar: åh men tack ingrid! <3
polichinelle

Kommentera här
Upp