en vecka i samma spegel.

Har man inget bättre för sig ett par eftermiddagsminuter kan man ställa sig framför samma spegel varenda dag i en veckas tid och föreviga sig själv och sina klädval. Alltid roar (eller retar) det någon.
 
måndag copy
Måndag med skorna som jag köpte inför min och Ekes resa till London 2013 och sen dess mest fått utstå diverse barnkommentarer, antagligen pga dess (mkt smidiga) kardborreknäppning. 
 
tisdag copy
Tisdag och jag kompenserade skitigt hår med nytt på både ben och fötter. Sköna kavajbyxor från Cubus och sköna skor från New Balance. Det sämsta med de förstnämnda är dock att de inte har några fickor, mvh förlägger nycklarna på jobbet i tid och otid. Tur jag mest håller till i en sal så jag vet var jag bör leta.
 
onsdag copy
Onsdagens senapsgula kjol får jag alltid komplimanger för så jag kan redan nu säga att den är från h&m. Dock har den x antal år på nacken och i en sådan konsumtionshetsbutik är det ju redan vintage och går ej att få tag på. 
 
torsdag copy
Torsdagsregnet skyddades med ett par stövlar som jag fått i ett bloggsamarbete med Footway, tack i efterskott!! Annars blev det jeans för hela slanten. Den där skjortan tror jag ägts av minst tre familjemedlemmar innan mig.
 
fredag copy
Fredagssupportar grindcore i och med merchen. Man får väl ställa upp för sin gamla baldejt. (Kolla bah va gulliga vi va när det begav sig
 
lördag copy
Lördagen skulle innebära ovissheter över sundet. Då är det bra med skönt på fötterna och håret iväg från ansiktet, hence Fila och utbakade fläter.
 
söndag copy
Söndag always equals bekvämlighet. Därför: urtvättade (fick en uppenbarelse nu, det heter ju inte alls ut-tvättade?!) jeans, fransk collagetröja och sminklöst bakom solglasen. 
 
 
Du kanske också gillar
Ytligheter - kläder | |

#1 Ellen Gräntz

Tänker varje gång jag knyter skorna att jag ta mig tusan ska skaffa skor med kardborreband. Är väl inte bara barn som tycker det är svårt/jobbigt att knyta liksom?

#2 Rebecca

Yay, älskar outfitsinlägg! Keep em coming :)

#3 Ingrid

Du har så fin stil!

#4 THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com

Kommentera här
Upp