10 saker ni kanske inte visste om mig pt.3

Let's kicka igång veckan med en liten lista på tio grejer ni (kanske?) inte visste om mig. JA VA KUL! Har skrivit några sådana förut (länkar i slutet av inlägget) men jag hoppas att jag kommit på nya grejer så det inte bli upprepningar. Hoppas ni får en skön måndag! Tjo!

VSCO Cam-12

✗ Jag hatar att få vattnet i ansiktet när jag duschar. Nu har vi en handhållen slang, men jag skulle aldrig gå (och har aldrig gått) in med ansiktet före i en dusch, sådär som de gör i reklamer. Så obehagligt.

✗ En gång råkade jag gå in i ett tält där två kompisar låg med varandra. 

✗ Jag har blivit tillfrågad om att vara med i Halv åtta hos mig. 

✗ Jag älskar att läsa restaurangrecensioner, produktrecensioner och andra matrelaterade åsikter. Guilty pleasure är att skriva in en random stad på sushikartan och bara plöja - ett väldigt vanligt tågtidsfördriv. Obs att det inte behöver vara en stad jag planerar att besöka utan det är själva läsandet som är intresset.

✗ Jag har väldigt lätt för att komma ihåg sifferkombinationer, både korta och långa. Gamla barndomskompisars hemnummer, mina egna mobilnummer sedan ett decennium tillbaka samt födelsedagar, portkoder och sånt. Behöver aldrig hämta mitt bankkort om jag ska betala något online utan skriver bara in siffrorna. Ganska praktiskt.

VSCO Cam-13✗ Jag har extremt lite prestationsångest och duktig flicka-syndrom. Aldrig varit särskilt tävlingsinriktad och därför heller inte satsat på att bli (eller blivit) svinbra på en grej, utan har alltid varit mer typen som testar många olika grejer och blir halvbra på mycket istället för bäst på något.

✗ Jag avskyr verkligen att tryckutjämna, men som permanent öronbarn får jag alltid svinont i öronen vid flygturer. Sitter därför och tuggar tuggummi, suger in kinderna och gapar stort varje minut för att få bort lock och smärta. 

✗ En annan sak jag avsyr är typ... livsmotton?! Och budskap. Inte bara på nivån Carpe Diem med vita träbokstäver i bokhyllan, utan helt enkelt korta textstycken som ska "säga mycket med få ord". KBT:ar det genom min inläggsserie med sanningar och lärdomar från livet :-))) 

✗ Jag hade lite speciell snacks-smak som liten. Tyckte inte om läsk eller mjölkchoklad (vilket jag fortfarande inte gör) men däremot punchpraliner och Anton Berg-marsipan. Istället för lördagsgodis kunde jag köpa en tub mandelmassa eller mandelbiskvier, eller varför inte lägga veckopengen på magasinet Motorbörsen

 
✗ Jag har varit med om att Klara i First Aid Kit personligen bjöd in mig på sin utsålda spelning i Manchester.

 

Du kanske också gillar

Om mig | |

#1 Isabell

Tips inför flyg är alvedon eller Ipren! Tar alltid det innan landning pga får såååå ont i öronen annars...

#2 Marinda

Det där med att du kan lite om varje är något jag har märkt tydligt. Du har så roliga referenser till typ allting i dina texter.

Svar: men åh, vad glad jag blir att du tänkt på det! och TYDLIGT dessutom, fasen vad roligt. tack marinda!
polichinelle

#3 Tesse

Halv åtta alltså?! Jag antar att du tackat nej pga inte sett dig. Kan du inte berätta om tankarna kring varför du inte ville. Jag tror du hade gjort succé :*

#4 Tesse

Halv åtta alltså?! Jag antar att du tackat nej pga inte sett dig. Kan du inte berätta om tankarna kring varför du inte ville. Jag tror du hade gjort succé :*

Svar: abso, får knåpa ihop ett svar på det! men kan säga cringe, som ledtråd ;)
polichinelle

#5 Oscar

Så många gånger som jag undrat vad jag hållit på med när jag ägnat tid åt att läsa recensioner av produkter, företag och restauranger. Alltid undrat om fler verkligen gör det. Och det var det ju uppenbarligen.

Trots att jag har prestationsångest känner jag igen mig i att aldrig bli riktigt, riktigt bra på något. Halvbra på mycket, liksom. Kan på sätt och vis avundas dem som grottar ner sig och blir svinbra på något.

Och du! Punchpraliner (tillsammans med fudge) var min favorit som liten också. Gudomligt snarre.

Ballt med First Aid Kit-grejen, för övrigt! Av intervjuer att döma verkar de vara två härliga och jordnära tjejer.

Svar: åh! fint att någon relaterar. både till recensionsläsande och punchpraliner <3 och jag håller med dig om first aid kit. rekommenderar intervjun med dem i värvet om du inte hört den. har väl några år på nacken men otroligt fin och jordnära intervju, precis som du säger.
polichinelle

#6 Johanna

Du är så klok och rolig!!<3

Svar: tack gulle <3
polichinelle

#7 Linnea | (Chick)peas & Understanding

Åh relate på flygörona!! Sen verkar alla så eniga att tryckutjämning är så jävla lätt?? EHH NEJ, sjukt smärtsamt och särskilt när en måste försöka sådär örti gånger; och går det väl igenom så har locket lossnat ur enbart ena örat = sitter där med ett dövt och ett smärtande öra.. nä fy farao :(

Svar: hallå kommer skriva mer om detta sen men haru testat otovent? köpte det på apoktet, och visst man känner sig svindum när man ska blåsa upp en ballong med näsan men det GÅR och det HJÄLPER. testa!!! <3 rekommenderas på flyg också enligt förpackningen!
polichinelle

#8 Wilda

Du är så härlig! och det är så roligt att läsa och reflektera både kring vilka likheter och olikheter vi har. mvh duktig flicka som älskar att vända och vrida på livsmotton och skapa egna käcka formuleringar

Svar: alltså, att jag har EXREMT lite prestationsångest var kanske överdrivet. det är ju inte så att jag struntar i vilket, utan jag vill ju göra bra ifrån mig. men duktig flicka-grejen har jag aldrig lidit av, vilket jag är väldigt glad för <3
polichinelle

Kommentera här
Upp