st. patricks day'17!

Första året jag firade denna gröna, irländska och fantastiska högtid var 2010. Då hade värden glömt att lägga till den där lilla gröna detaljen på utstyrslarna. Sedan dess har en och annan peruk satts på huvudet och en och annan Guinness svepts. Förra helgen var det dags igen. 
 
Och dagen till ära hade jag ny peruk!
 
IMG_1522 copySom vanligt var det Therese som stod för värdskapet denna högtid och när jag anlände var både pyntet och brodern på plats och inom kort kom även Sandra inåkandes från Växjö.
 
IMG_1534 copySådärja!
 
IMG_1528 copyEtt par pling på dörren senare var vi fulltaliga och tänkte att beerpong skulle vara en angenäm feststart. Det var det också. Särskilt för yours truly, som satte fyra kast på raken. Ja, ni ser ju motståndarlagets glas.
   
IMG_1566 copyEtt parti Galenpanna blev det också. Eller ja, Crazy forehead, som det fick heta eftersom vi hade en australienska med som spelare.
 
IMG_1563 copySom beerpongskompensation kom jag dock på sistaplats i denna lilla lek. Till mitt försvar hade jag, eller någon av de andra förutom lappskrivaren, koll på vem personen på min lapp ens var så kändes som ett omöjligt uppdrag.
 
IMG_1558 copyZara Larsson och Angela Merkel. Eller ja, Sandra och Jonathan också.
 
IMG_1551 copy
Vi bestämde oss för att det var dags att inviga balkongen för det här året. 
 
IMG_1559 copy
Klarade nog nästan en halvtimme utan att frysa ihjäl innan vi gick in igen.
 
IMG_1557 copyBra gäng.
 
IMG_1573 copyKlockan 22 bestämde vi oss för att vara schyssta grannar och tog festen vidare.
 
IMG_1579 copyUt på STAUN.
 
IMG_1580 copy
Jag och Jessica studsade iväg tillsammans med Therese för ett par Guinness.
 
IMG_1610 copyEfter ett tag kom de andra också. Therese råkade (?) beställa in åtta öl på en gång.
 
IMG_1613 copyBra jåppat!
 
IMG_1623 copySedan ägnade vi resterande kväll åt att sitta runt ett bord och dricka öl. Som sig bör. Bondade även med två nya kompizar, Patrik och Niklas. De visade sig dock vara döva så fick plocka fram de gamla teckenspråkskunskaperna. Lovisa och Oskarshamn fick jag ihoap innan det blev alldeles för jobbigt att kommunicera bokstav för bokstav och vi övergick till text istället. En suverän kväll i livet må jag säga.
 
Allt det där som kallas livet | |

#1 Felicia

Va härligt!! Så nyfiken: vem hade du på galenpannelappen?

Svar: jake the dog, nån karaktär i adventure time! kräver ju liksom att man sett den filmen för att ha en möjlig chans........
polichinelle

#2 madeleine dufva

men kul!!! du passar ju även i grön frippa 💁🏼
men teckenspråk?! vill veta mer! ville i många år läsa teckenspråk på gymnasiet istället för språk men fick inte möjligheten, kanske borde ta saken i egna händer nu 🤔

Svar: tackar! ibland blir jag bra sugen på crazy hår men känner samtidigt att den tiden kanske är lite förbi som snart 30-årig lärare, haha. angående teckenspråk så är jag verkligen ingen fena på det. kan alfabetet liksom, och det är väl bra, men det är ju inte särskilt smidigt att kommunicera på :-) blev dock väldigt sugen på att lära mig mer!
polichinelle

#3 Mikaela

Kul!! Jag har nog bara firat det ordentligt en gång, det är min födelsedag och brukar oftast fira den på andra sätt :) Men kanske ska ta och slå till med paddysfest nästa år! :)

Svar: visserligen förståeligt men samtidigt: KUL med grönt tema på sin födelsedag! kör på det nästa år säger jag!
polichinelle

#4 Linda

gud vad härligt!!

Svar: JA!
polichinelle

Kommentera här
Upp