månadens gröna mars samlingsinlägg: morötter!

Nu blir det gult och orange i stora lass för här kommer nämligen era bidrag till Månadens Gröna tema under mars månad då jag var värd. Tusen tack för alla som bidragit till temat, vi är så himla glada att ni tycker det här är lika roligt som vi gör! I april kommer Annelie ta över stafettpinnen för värdskapet och jag vågar lova att det är ett riktigt roligt tema som väntar, så håll utkik på hennes blogg den femte april vettja! 
 
Men innan dess måste vi såklart tacka av mars månad med alla 12 bidrag som samlats ihop. Blir helt ärligt sugen på att laga vartenda ett! Se, njut, laga, ät, njut så hörs vi snart igen! <3 
 
Isabel på Taste Celebration lagade riktigt snygga morotsrösti med friterad purjolök. Ser ju 100% magiskt ut.
 
Annie på Vegokäk bjöd på enkla morot- & halloumibiffar. Hallåja så GÖTT?!
 
 
Peas and understanding-Linnea visade oss receptet på en morotsdip med ingefära och miso att exempelvis servera till sommarrullar. Yummie yummie in ma tummy!
 
Grönt varje dag-Tina har gjort en nordafrikansk morotssallad och jag ca dreglar när jag läser receptet eftersom det innehåller så mycket göttigheter!
 
Går man på middag hemma hos Miranda på Maid in the kitchen kanske man skulle bli bjuden på dessa fetaost- & morotsbiffar med blomkålstabbouleh och dillhummus. Ehm, JATACK?!
 
Hos Katarina, aka Hovkonditorn, blev det morot- & bönburgare som ser ut att vara i helt a-ok konsistens om man säger så.
 
Vardaghälsa-Nellie kirrade en matig, god och busenkel morotspaj. Tre kökskomponenter åtminstone inte jag tackar nej till.
 
Kryper man in hos Sandras Matkrypin hittar man morotsbollar med grönkål- & quinoasallad. Onekligen en lockade matfärgskala här, don't you say?
 
Susanne rev ihop en morot- & kokossallad och serverade till blomkålsplättar. Ser ut att vara en liten del av en vegetarisk himmel om ni frågar mig.
 
Milla visade oss receptet på hennes lyxiga pastasås innehållandes bland annat rotselleri, svarta linser och rödvin. Och så morot såklart. Pastasåsrecept kan man aldrig få för många av hörrni <--- uppdatera gärna ert livsmotto med detta.
 
Och så sista bidraget här som innehåller mina favoritord: vegansk och asiatisk. Livet i en liten skål etc. Just denna gång hittades dessa ord i ett morotssopprecept från Tingling Taste. In och läs här!
 
Och så avslutar vi med att jag tipsar om mitt eget bidrag, en vegansk nicecream med morot, mango & banan
Månadens gröna | |

#1 madeleine dufva

men MHMHM som om en inte redan var hungrig! satan så gott! morot e underskattat *sparar alla recept*

#2 Daniella Chanelle

alltså wow, din glass!!!!

#3 Oscar

Vilka kreativa själar! Mycket roliga, läskande och snygga rätter minsann.

#4 anneliesblomsterochbakverk

Så otroligt mycket gott! Och fint inlägg, Lovisa. Tack för mars, ser fram emot att ta hand om april. Kram!

#5 Maid in the kitchen

Åh vad roligt att du tog med mitt recept! Allting ser ju suupergott ut, sparar allt! Haha! Jag ser verkligen fram emot nästa "Månadens Gröna". Kram!

Svar: vad fint att höra! tack för du joinade i mars och hoppas du hänger på även i april! <3
polichinelle

Kommentera här
Upp