in the town where i was born lived a man who sailed to sea, and he told us of his life In the land of submarine.

IMG_1039 copyMin kille jobbar på förskola och har hand om coola kids i åldrarna 3-5. Barn i dessa åldrar snackar inte sällan en hel del. Om vad de gjort under dagen eller saker som någon sagt. Ibland kan det ju bli lite *tokigt* när de kommer hem och berättar saker för sina föräldrar som pedagoger sagt eller gjort, eftersom de kanske blandat ihop händelser eller fått saken om bakfoten. Därför ställer ibland föräldrarna kontrollfrågor till pedagogerna. Björn fick en sådan dagen efter sin födelsedag.
 
"Är det sant att du fick LEGO i 31-årspresent?"
 
IMG_1061 copy"Japp!" Och nu har vi ytterligare en gul ubåt till samlingen, denna med tillhörande passagerare!
 
IMG_1046 copy(Den andra står bakom en aloe vera som gått lite bärsärk. Vad ska jag göra åt det, fellow växtgäris?)
Hemma hos oss | |

#1 Oscar

Han måste vara lite extra poppis bland kidzen med tanke på hans legobyggande? Ubåten ser för övrigt redigt gedigen ut. Blir mer och mer sugen på att haffa en, trots att den lär sticka ut här hemma.

Svar: det är han onekligen! och inte bara på grund av legobyggande, kan tilläggas :-D ja men haffa! eller önska i present. bara fint med inredning som sticker ut tycker jag!
polichinelle

#2 Emelie

Växtfrågan kan jag tyvärr inte svara på, men jag kan säga att du och Björn är så himla söta!! <3

Svar: TACK! <3
polichinelle

#3 Daniella Chanelle

kan inget om växter men älskar små get-to-know-us inlägg som detta <3

Svar: tack fina! <3
polichinelle

#4 Lisa

Använd bladen, suverän på sår och sånt! Eller plantera isär småplantorna och ge bort! Har hela lägenheten full med aloe vera nu.

Svar: tänkte också det! är det bara att typ... öppna upp och smörja direkt med bladen eller hur gör man lite mer konkret?
polichinelle

#5 Ingrid

Haha, klockrent. Älskar att de frågade om det var sant.

Svar: haha, jag vet <3
polichinelle

#6 Vicky

älskar den!! (+ vet en som fyller 50 i år som har en sån i sin bokhylla :) )

Svar: yeah!!! livet leker!
polichinelle

#7 Malin

Haha, I feel ya med aloe veran. Min är sen några månader tillbaka mer utanför krukan än i ... 😬 Så jag har börjat plocka sticklingar och ge eller byta bort! Mycket mysigt 🙂

Svar: haha, kanske är en god idé även för mig! :-D
polichinelle

#8 Ellen

Hahha, barn <3 Min bästa 3åring (Olivia, dotter till min bästa vän) hade sagt till fröknarna på förskolan att anledningen till att hennes mamma var hemma med magont var för att hon hade en bebis i magen. När hennes pappa sedan skulle hämta på förskolan fick han kontrollfrågan "Ska vi gratulera?" :'') Så fick han liksom förklara att det inte är någon bebis i magen men att Olivia är väldigt intresserad av bebisar just nu.. hahaha!

Svar: haha, har jobbat på förskola och känner igen sådana där konversationer man haft med barn. ibland får man veta lite väl detaljrika och intima grejer... hehe.
polichinelle

Kommentera här
Upp