englandssöndag.

IMG_1340 copy
Så blev det söndag: tredje och sista dagen för den här lilla manc-weekenden. Vi startade med gofrulle. Den där sockerkakan (?) doppade i sirap (?) var väl lite väl till frukost, men lifehacket att först ta en espresso i sin kopp innan man trycker på cappuchinoknappen är given.
 
IMG_1347 copyVi hade några timmar att tillbringa innan det var dags att bege sig mot flyget, så för att effektivisera beslutade vi oss för att tillbringa dem alena. Jag vet att inte Primark är det allra mest pk att handla på, men det går ju fan inte att låta bli. Jag bestämde mig dock för att bara hålla mig på en våning för att inte bli allt för lockad av allt för mycket strunt.
 
IMG_1348 copyNågra spenderade hunkor senare slog jag mig ned på en bänk och käkade hummusdoppade morotsstavar jag köpte för ett pund på M&S. England äger Sverige på snacks så hårt.
  
VSCO Cam-7
Godismärkningen är inte fy skam den heller.
 
IMG_1353 copyWell, sedan återstod bara en sak innan vi kunde lämna England för den här gången. MAC. N. CHEESE.
 
VSCO Cam-2
På flyget hem lyssnade vi på Dopningsskandalen i Lathis och drack sojacappu och så plötsligt var vi hemma i Malmö igen. En kort, men otroligt fin liten tripp.
Resor | |

#1 madeleine dufva

ahggg primark är verkligen farligt. ska till london om ~1v och vet ju vad som kommer ske när jag kliver in i den största på oxford st. oh well, ibland får man väl!

även: BRA dokumentär?! älskar p3 doku!

Svar: ååhh men ja! första gången jag var i london med en kompis gick vi BANANAZZZ. fyllde typ en sådan där shoppingvagn och ställde oss i den kilometerlånga kön till provrummen. kom till slut längst fram... fick reda på att man bara fick prova 8 plagg.... :-)))))
polichinelle

#2 Nastasja

Haha Primark alltså, vilken skitbov. Kan inte heller hålla mig därifrån! Har dock dragit ner på shoppingen extremt där men är absolut inte oskyldig. Gillat de här inläggen så mycket, saknar ihjäl mig till England.

Svar: precis så! jag minskade ju ner till att bara gå på EN våning iaf... alltid något... inbillar jag mig...
polichinelle

#3 Emelie

Das mac'n'chese... <3 <3 <3

Svar: exactly... <3 <3 <3
polichinelle

#4 Daniella Chanelle

ska gå crazy på primark på lördag, wihoo ny vårgarderob!! PLUS vill se vad du köpte??

Svar: åh najs! hmmm kanske inte blir något eget inlägg (ELLER?!) men lovar att hojta till om jag har på mig något av det på nån outfitbild här och var?
polichinelle

#5 Jenny

Hålller helt med angående Englands överlägsenhet vad det gäller snacks. Ge mig en sandwich med chips, liksom! Jag vill inte käka ”riktig” mat alltid. Hoppas jämt att pret-a-manger ska öppna i Tyskland. *hoppas*

Svar: ja men verkligen! pret är verkligen en storfavvo här, hoppas det kommer till malmö inom skitkort!
polichinelle

#6 ISA

dina lifehacks är så guld värda!! att en inte tänkt på det själv va!

Svar: hehe! ¯\_(ツ)_/¯
polichinelle

Kommentera här
Upp