en väldigt nostalgisk lördag i stockport.

IMG_1296 copyOm vi tyckte att det var nostalgiskt att komma tillbaka till Manchester så var det inget emot lördagens dagsstart: att hoppa på the good ol' 192:an för att ta oss till Stockport, förstaden till Manchester där vi egentligen bodde den där hösten.
 
IMG_1301 copyAtt åka den där halvmilen på de trånga trånga Englandsgatorna kunde ta allt mellan 10 minuter och över en timme. Den här gången var det ombyggnationer så sisådär 45 minuter satt vi nog åtminstone.
 VSCO Cam-8 copy
Men vad gör det när man NJUTER. Någon kommenterade den här bilden på insta och ringade in det ganska bra med att säga att det här faller i kategorin "sånt som inte borde vara vackert, men är det ändå".
 
IMG_1302 copyTyp.
 
IMG_1304 copyFörsta anhalt var Stockport museum där vi, som enda besökare, fick både ett trevligt samtal och en lite behind the scenes-tour med Lowryplanscher m.m. av killen som jobbade där. Tackarrr.
 
IMG_1309 copySedan gick turen vidare, bort mot stadsdelen Edgeley.
 
IMG_1312 copy
Det vankades nämligen fotboll! Stockport County, laget vi följde och lärde oss älska :-D, hade hemmamatch* och som de goda supportrarna vi är klädde vi oss i lagtröjor och förölade liteThe Armoury.
 
*resan var inte alls planerad utifrån detta, nejdå..........
  
IMG_1315 copyOch VI ÄR IGÅNG! Fotboll är alltid kul i England, men sen vi såg dem senaste gångerna har nog laget hamnat i en lite annan position än förr. Eller så var motståndarlaget ett bottenlag? Vene, ingen skitrolig match överlag. Men så är det ju med div4, man vet aldrig vad man får å d e tjusningen det!!! Eller är det verkligen d 
IMG_1320 copy
Aja, ett fanfoto med backdrop är ju given! Var nog de enda på hela arenan som gjorde detta :-))
 
IMG_1329 copyEfter matchen tog vi bussen tillbaka till Heaton Moor, "vår" gamla stadsdel. 
 
IMG_1333 copyVarpå vi mötte upp Ronan, killen vi bodde hos, för att käka middag ihop.
 
IMG_1336 copyEn middag blev till en öl som blev till en dry cider som blev till en bussfärd in till citykärnan som blev till en till öl.
 
VSCO Cam-10 copyHar man möjlighet till en lokalbryggd Trooper finns det inga andra alternativ.
 
IMG_1337 copyEfter en nostalgisk titta- & peka-promenad i trakterna tog vi bussen in till Manchester igen och så var dagen, kvällen och natten i Stockport slut. Undra när man kommer tillbaka nästa gång.
 
Resor | |

#1 Daniella Chanelle

åhh vad fint! jag flyttar upp north i juni, inte för att manchester är north men bättre än london iaf!

Kommentera här
Upp