en trio i sportlovsledighet.

Let's gå igenom vad jag pysslade med under ett gäng dagar då mina elever hade lov och jag var ledig. JAA! Här har vi onsdag till fredag i göromål, käk och utseende. Gu så kul vi ska ha nu gänget!
 
onsdags...
 
...hade jag på mig blåjeans och randig överdel som är sådär på gränsen till croppad utan att egentligen vara det. Jäkligt irriterande.
 
VSCO Cam-1
...åt jag uitfrån detta tips. Det blev bulgur, wokad vitkål, ärter, rostade kikärter och srirachamayo.
 
...ägnade jag dagen åt att placera om lite växter (min hawaiipalm mår så himla dåligt oavsett vad jag gör känns det som?!) och träna in lite melodispelslåtar att lära högstadiekidzen framöver. Plus ovanstående postit-lapp-anteckningar.
 
VSCO Cam-7
...ägnade jag kvällen åt att äta tacos, berömma skammiga konstverk, dricka alkoholfritt rosé som smakade blå hallon-läsk samt spela party-TP med kollegor ute i ett överjäkligt blåsigt Limhamn. 
 
torsdags...
 
VSCO Cam-1-1
 ...hade jag på mig Maidentröja och jeans. Och dubbla flätor om det gills som att ha på sig? Måste passa på när jag har lov, smälter redan in bland nioarna tillräckligt liksom, mvh 20 bast.
 
VSCO Cam-6-1...åt jag dillwokad vitkål med citronspagetti, sesam och -creme fraiche.
 
...ägnade jag dagen åt promenad i närområdet för att hämta ut mina lagade tofflor.
 
...ägnade jag kvällen åt att äntligen njuta av ett ordentligt snöfall i denna stad!!!
 
VSCO Cam-2-1
...samt hänga i replokalen med Therese och Jonas. Träna in en ny dänga, äta mörka delicatobollar och dricka höftbryggt kaffe. Jag vet att jag alltid säger det, men nya hiten kommer bli ÅKA AV alltså.
 
I fredags...
 
...hade jag på mig hårband och blå secondhand-fyndad collage-tröja.
 
VSCO Cam-10-1
...drack jag en proteinmilkshake till lunch :( 
 
...ägnade jag dagen åt att tvätta och göra ärenden på stan. Köpte lite presenter, en ny stekpanna, öronproppar och massa stålgalgar i olika färger. Kände mig 100% amerikansk som fick bära hem alla ärenden i en papperspåse i famnen.
 
...ägnade jag kvällen åt att klippa ned ledsna växter, städa toan, skrubba speglar och allt annat som kunde få lite energi att gå åt så jag kunde somna i tid på kvällen för att vakna i tid till det tidiga tåget inför en reunionhelg i Sthlm.
 

#1 Sara

Kul inlägg! Och fint med hårband!! Har typ glömt hårbandens existens? Tycker de kan komma tillbaka, bra initiativ att bära ett hehe :))

Svar: haha jag med! levde i hårband som liten så har typ förträngt det sedan dess, men nu var det dags igen! köpte hem via glitter pga therese lindgren tipsade om nån rabattkod men annars kostar de ju typ en femma på ebay. kram!
polichinelle

#2 hanna, förbanna

gillar det här upplägget på inlägg (mycket -lägg här nu men äsch)!

Svar: tack! gillar det också! blir liksom fint att uppmärksamma sådana här dagar som kanske inte blivit ett helt eget inlägg men tillsammans *utgör en helhet* eller något.
polichinelle

#3 Sofie

Det där med å smälta in bland eleverna... Har blivit tagen som elev x antal gånger. Fick nästan plocka fram leg. när vi skulle åka med bussen.
/160cm och jämnlång med mina 6:or.

Svar: relaterar så hårt, är också 1,60. då kan du bara tänka dig killarna (framförallt) i 9:an... :-P
polichinelle

#4 Ellen

Men hallå, lämnar du dina frökentofflor (<3) på lagning? Bästa grejen! Jag använder alltid mina till max under sommaren och någonstans mitt i går de alltid sönder. Vet inte hur många par jag LIMMAT SULAN MED SUPERLIM pga att den lossnar :(

Svar: jamen visst! är ju ändå rätt dyra från början så mer värt än att köpa nya tänker jag! obs: har testat lim och silvertejp å allt möjligt innan!! men nu var det dags att göra något redigt åt'att!
polichinelle

Kommentera här
Upp