solig dejtlördag med tevespel, sport och koreanskt käk.

Untitled-1
Förra lördagen var det Sol, Varmt, Härligt! Jag firade med att inviga en second hand-fyndad jeanskjol med många knappar. Till det: new balance-dojor, 1 punds-solglas från Manchester samt linne som jag köpte precis när Cheap Monday lanserats när jag och min internetkompis Evelina träffades första gången i Karlskoga och bilade till Göteborg.
  
IMG_3115 copyKarln och jag gick ut på tur.
 
IMG_3124 copyFörbi Slussen och Rörsjöstaden, bort mot Kaptensbron (tror jag den heter iaf).
 
IMG_3132 copyDet var nämligen dags för ytterligare en restaurangpremiär för vår del, nämligen Gerege. Kanske inte ser så mycket ut för världen här, men hyllningarna var otroliga på facebook ("bästa koreanska restaurangen i världen!!") så vi var himla pepp på att testa.
 
IMG_3127 copyVi satte oss på uteserveringen och fick in lite småplock till ölen.
 
IMG_3131 copy
Jag tog en bibimbap och Björn dak special. Helt klart gott, särskilt den friterade tofun, men världsklass är ett starkt ord. Dessutom får jag alltid för mig att riset ska vara mer sushiris-aktigt i bibimbadp, så förväntar mig en mer syrlig smak. Men som sagt, absolut gott. Lär gå tillbaka.
  
IMG_8127
Mätta och belåtna gick vi hemåt.
 
IMG_3133 copyRakt fram här.
 
IMG_8132
Knäcke en kall eller två till FA-cupfinalen.
 
IMG_8381Och avslutade dejtkvällen med GT's, linschips och ett virrvarr av Fifa och NHL'94 <3 
 
Allt det där som kallas livet | |

#1 Ellen

trevligt att hitta en sån fin kjol på loppis! jag köpte en i ljust SUPERMJUKT jeanstyg häromveckan, känner på mä att jag kommer leva i den i sommar.

Svar: yes! eller ah, var tradera men ändå second hand-köpt tänker jag. denna är dock bara ok mjukt, inte supermjuk ><
polichinelle

#2 Annie - lättlagat vegokäk

Okej den där bibimbapen såg ju faktiskt megagod ut! Men håller helt med dig om att man verkligen vill ha syrligt ris. Sen vet jag inte om det är autentiskt, men jag brukar bränna på som satan med risvinsvinäger.

Fick såna himla flashbacks av ditt linne. Tyckte att det var DET enda coola man kunde ha på sig i gymnasiet typ. Använder ju fortfarande likadana jeans (dock från monki), hehe :)

Svar: menar det, vet inte heller om det SKA vara ett syrligt ris i bibimbap - det har aldrig varit det när jag ätit så antagligen inte? men det är ju mkt godare.
polichinelle

Kommentera här
Upp