små utdrag från 2017’s dagbok so far.

VSCO Cam-1

19 mars
Hon var lite för full för Fagans, men väldigt glad. Sa att hon ville reposta en bild på mig för att skryta om sin nya kompis.

21 mars
Fick stänga av notiserna igår. Blir nog en jävla drev imorgon.

22 mars
Det blev inget drev, men ändå har det varit en dag utan särskilt bra energi. Kaffebrist? Vätskebrist? Syrebrist? Frisk luft-brist? Inte brist på fina telefonsamtal iallafall. ”Känns det lite som att lyfta på locket när något är på väg att koka över?” Exakt så känns det. Exakt så.

1 april
Vet inte riktigt hur jag ska recensera livet just nu.

2 april
Vilken konstig helg. Dagarna har bytt plats på något vis. Farfar hade inte pratat med någon på hela dagen när jag ringde vid 18. Farmor var trött på grund av tabletter och vätska i lungorna. Jag får så himla ont i hjärtat. Nu ska jag försöka sova men det kommer inte gå.

7 april
Terrorattack i Sthlm idag. Lastbil körde rakt in i folkmassan på Drottninggatan. Allt annat blir så banalt att skriva om så jag pausar här. (Även om annat kanske också behöver komma ut)

9 april
Imorgon: påsklov. Så JÄVLA välkommet.

VSCO Cam-2 copy

17 april
…och så var påsklovet slut. Fina familjära dagar. Pappa var gullig och hade köpt ny kudde till mig så jag inte skulle vakna med ont i nacken.  

28 april
Kul att ses igen, men fan vad synd det är att det är så extremt svårt att kallprata med någon som är döv. Särskilt när kommunikationen sker via text och man äter falafel samtidigt. Imorgon är det söndag. Snart måste vi boka och planera sommaren.

15 maj
Inte skrivit på länge. Antar att det beror på att saker rullat på. Var en sväng i Christiania med Fugls i lördags. Kul att ha sett, men blev inte direkt lockad av livsstilen. 

27 maj
Alltså fyfasen vilken ynnest det är att få vara ihop med en person som Björn alltså. 

 
VSCO Cam-3-1 copy
 
Inläggsinspiration: Sandra.
Allt det där som kallas livet, Om mig | |

#1 Ellen

åh, farfar och farmor <3 gillar förresten så mycket att få se små anteckningar så här. det blir så nära och ärligt på något sätt, som taget direkt ur stunden.

Svar: verkligen! det sticker ju ut lite språkligt, men det gör inte så mkt. fint att visa flera sidor.
polichinelle

#2 Helga

Vad händer den 20 mars? Mvh nyfiken.

Svar: hehe.... ett visst teveprogram sändes och det blev ett himla liv kan man väl säga.
polichinelle

#3 Johanna

Vill också veta vad som hände 20e mars!!

Svar: skriver som jag skrev till helga: ett visst teveprogram sändes och det blev ett himla liv kan man väl säga.
polichinelle

#4 malin

åh, så fint. jag skriver en sida varje dag, men skulle nog aldrig våga publicera något på bloggen. det känns för nära, på nåt vis. kanske mest för att jag aldrig läser det jag har skrivit i efterhand. det känns på nåt vis lugnast så. men jag gillade verkligen det här <3 tack lovisa!

Svar: tack malin <3 nej, hela sidor vågar jag inte heller publicera, det skulle jag inte känna mig bekväm i, därav blurrandet på bilderna (man vet aldrig vem som sitter och zoomar in :-P) men såhär i korthet och ibland lite tagit ur sitt sammahang känns det okej <3
polichinelle

Kommentera här
Upp