senaste...

Mitt senaste klädköp
 
Ett par svartvita New Balance. Ville från början ha ett par Vans, men så hittade Björn dessa på nån onlinerea så då fick de bli dessa istället.

Min senaste lyssnade podcast
Han längtade efter henne i 50 år, en p4 dokumentär om en 16årig engelsman som träffade en 14årig oskarshamnsflicka på språkresa 1967 och hur det blev sen. Gullig. Extra gulligt med oskarshamnska i radio också, såklart.

Min senaste pinnade inredningsbild
Pass på inredning. Använder bara Pinterest till att söka efter grejer relaterade till jobbet, typ fina notblad, teckenstöd eller planschinspo. Klicka på bilden nedan för att komma till min board eller vad det nu heter.
 
 
 

Mitt senaste fynd
Förutom reaskorna i fråga 1 så gjorde jag och Bönne ett redigt bra fynd vid sopstationen utanför oss häromvecka. Kommer bli skitbra. Visar snart!
 
Min senaste tv-serieobsession

Looking (HBO Nordic). ÄLSKAR DET!!!! Och så ser vi på Twin Peaks the return också, men för min del är det mest för att man borde se det, har inte fallit helt. Det är så jävla konstigt.

Mina senaste använda emoji
Hästen och kossan är väl inte skitvanligt förekommande, användes pga såg en häst som såg ut som en ko. Blinksmileyn är standard att använda till Björn, typ "ska vi gå en promenad? ;)" Kamelen och grisen vet jag inte ens när jag använt, måste vara ett feltryck, men skriet, knytväven och upp-å-nedvända leendet är klassiker som används på daglig basis.
 
Min senaste lästa tidning
Oskarshamnstidningen hemma vid föräldrarnas frukostbord.

Min senaste sedda film på bio
Jag och Borgmans såg Fantastic beasts and where to find them den 17:e december. Är ingen superfrekvent biobesökare direkt.

Min senaste lyssnade låt på Spotify
Delar spottan med sambon plus använder den på jobbet så min musiklyssningsfrekvens ser nog rätt trippeldelad ut, men min senaste egna lyssning var Guerrilla Radio med R.A.T.M. Funkar alltid. 
 
Lista från Ronette.
Q/A:s och listor | |

#1 Ellen

dokun med oskarshamnska <3 lyssnade förra året och älskar den!

Svar: aha, är den så gammal? de kör nog repriser isåfall för jag fick upp den i prenumerationslistan nu. äsch, spela kvitta, fin iaf!
polichinelle

#2 tokyoyo.se

Så sjukt nyfiken på vad det var för film ni såg. Du har ju klippt meningen efter "Jag och Borgmans såg..." >__<)

Svar: haha! oj! så blir det när man slarvar med korrläsningen, tack, ska ändra! vi såg fantastic beasts and where to find them :--)
polichinelle

#3 Ulrika

åh, ska kolla upp podcasten. gråter som en gris till sådana berättelser. vill ibland gråta som en gris på jobbet också (är läkare) när man får höra folks livshistorier men håller mig professionell av förklarliga skäl. livet är så himla märkligt och finurligt ändå.

Svar: den var himla gullig faktiskt (även att man kanske märkte att det var en p4 doku istället för p3, de brukar vara lite "enklare" eller hur man ska uttrycka det) hoppas allt är fint med dig ulrika! tack för du läser och skriver ett ord här då och då, det värmer ska du veta <3
polichinelle

#4 Vicky

looking!!!!!! jaaaaaa! nu kan du ba komma till sf med och återuppleva allt irl (jag åt födelsemiddag på zuni där dom jobbar!!)

Svar: ååhhhh <3 alltså har bara ett avsnitt kvar nu!? såg dock att serien avslutas med en film? kanske blir hemma ikväll å bah NJUTER.
polichinelle

#5 Lorissa Lovebomb

Jag var tvungen att kolla mina ofta använda. PINSAMT: ett badkar, champagneglas, ett berg med snö på toppen, ett parasoll, och en ballong bland annat. Tack och lov ingen taco, persika eller aubergine...

Svar: haha! persikan är ju gullig ju. som en liten rompaa.
polichinelle

Kommentera här
Upp