my two favourite teams are islanders and any team playing rangers.

Japp, med en hockeyreferens som rubrik kommer här helt logiskt ett... OUTFITINLÄGG. Det ena utesluter inte det andra etc. Mycket nöje!
 
outfits v.24Måndag. Nästintill begravningsklädd inför avslutningsmiddagen med avgångsklassen. 
 
outfits v.24Skjortan är från 925köp/skänk/sälj-gruppen på FB, hade letat efter en slapp svart skjorta länge och så dök denna upp för 60 pengar. Catching! Skorna är från Primark och brallerna Cubus.
 
outfits v.24
Tisdag. Stora genrepsdagen! Då gäller'e att vara bekvämt klädd så man kan hatta runt så smidigt som möjligt. Tishan är Holly & whyte, brax från Lindex och så Fila-skorna som jag typ levt i sedan jag köpte dem; vilket dock har resulterat i att jag gått på nån jäkla SPIK eller något så nu läcker de när det regnar RIP.
 
outfits v.24
Onsdag. Skolavslutning! Och den här gamle trasan från h&m fick åka på. Men säger man inte att den är typ 5 år gammal så vet ju ingen det. Och även om de vet det så spelar det ju ingen roll :-))) Blev extra proper med kort kavaj och gulliga mormorsskor, sådana där små med små smala snören ni vet? Levde i sådana för typ sju år sedan, men nu fick jag nästan direkt panne på hur tighta och helt utan dämpning de var. Fattar inte hur jag kunde vara ute och promenera i sånna här förut? Once you go sneakers you never go back!!
 
outfits v.24
Torsdag. Stora fixardagen på jöbbe! Gjorde först en rejäl rensning och organiserade sedan allt som klarade allt så himla fint i pärmar, mappar och fack. Ni skulle sett! Istället får ni se min slappa outfit för dagen. Skönt när saker bara hänger på ens lelle kröpp ändå? Till vänster skådas på cykelvarianten och till höger inte på cykel-varianten.
 
outfits v.24
Fredag. Sista jobbdagen för terminen! Cyklade hem i ösregn, men pga pessimistiskt lagd* klarade jag mig bra bortsett från fossingarna. När jag torkat upp och satt upp håret kände jag mig ändå rätt så fit for friday så att säga.
 
*100% sol när jag cyklade till jobbet men 40% regnrisk när jag planerat skulle cykla hem = regnjacka. Ville dock inte se allt för negativt inställd ut så körde på ballerinaskor, vilket jag fick ångra.
 
outfits v.24
Lördag. På lördagens första halva skulle jag ut på solsvettig promenad så gårdagens tröja kunde lika gärna hänga med en gång till innan den äntrade smutstvättskorgen. Flippiga Lindexbraller och livets skönaste skor mot överpronation ackompanjerade. Samma frilla men andra kläder+smink fick välkomna kvällen. 
 
outfits v.24
Söndag. Och så ett veckoavslut. Hade jag varit helt ärlig så hade ena bilden i kollaget varit en bikinibild, och faktum är att jag faktiskt tog en men sedan kände jag mja. Behöver internet ännu en vit, lite lätt underviktig tjej i bikini på bild? Kanske inte, kanske. Hur eller hur blev det istället så att jag drog på mig en klänning med ca ett decennium på nacken över den.  
Ytligheter - kläder | |

#1 Daniella

vill du posta en bild på dej i bikini så tycker jag att du ska göra det, inte bry dej om ifall nån tar illa upp. Kvinnor ska alltid förtryckas på ett eller annat sätt. :(

Svar: visserligen helt sant dani, tack! <3
polichinelle

#2 Ljuva Julia

himla megatjusig, till och med i regn och rusk :D Så härligt!

Svar: tack julia! <3
polichinelle

Kommentera här
Upp