söndagsliveblogg 12:24

Jag sitter i en precis lagom mjuk säng på Hotell Plaza i Västerås. Klockan är över tolv. Att ha skjutit upp utcheckningen två timmar känns bra efter gårnattens 30-årsbaluns. Ganska så nyssens var vi tjugotvå, gick på Studentvänstermöten, drack 21 kronor-öl på Sivans, klagade på tidiga föreläsningar (9:00) och långa avstånd till praktikplatsen (4,5 mil). Bussen in till systembolaget kostade 12 kronor och vi dansade varje tisdag, onsdag, fredag, lördag. Nu är vi 30 och lärare, marknadsförare, förskollärare, arkitekter och ingenjörer - igårkväll uppdelade i falanger. Tävlade om en liten staty med mycket stolthet inbakad. Mitt lag vann snabbast skolkatalogsbläddring men diskades i leken "de tre potatisarna och bunken". Värdighet ganska bevarad. 
 
Snart är det augusti. Det innebär inte bara ny mobildata (välkommet) utan även en sista semestervecka i östkustens pärla. Kanske blir det en sväng över sundet, men mest lockar familjärt stughäng. Snart är jag åter i Malmö och snart drar bloggen igång igen. Ta hand om er tills dess!
Allt det där som kallas livet | |

#1 Emelie

åh, vad nära det känns med liveblogg. Så fint!!!!

Svar: <3 tack!
polichinelle

#2 Amanada

Händer bara på sommaren för mig! Mobildatat alltså, tar slut där nånstans runt 24e, vilket väl INTE betyder att man sitter å surfar bort juni juli aug utan att en e ute och flänger på äventyr mer då, vill jag hoppas:)))

Svar: samma här! så typiskt, när man väl gör så mycket grejer som man vill instastory:a om men det ena ger väl det andra i guess. puss!
polichinelle

#3 Oscar

Har du kunnat smälta att du är 30 år? Du kanske är helt tillfreds med det? Är ju så olika det där. Kan själv få lite panik.

Den där "de tre potatisarna och bunken"-leken lät väldigt... speciell och spännande. Klurigt att lista ut vad den faktiskt går ut på.

Svar: var väldigt inställd på det, så jo har nog smält det helt. råkade dessutom säga till en okänd som frågade att jag var 31 innan jag ens fyllt 30, haha. sen att man trodde att 30 betydde något annat när man var typ 8-19 är väl en annan sak... leken gick helt enkelt på att hans som ledde den ställde en bunke på en gräsmatta, gav oss tre potatisar och sa "nu ska potatisarna ner i bunken. ni får göra hur ni vill, men nuddar ni gräset är ni ute. tiden startar nu!" :-)
polichinelle

#4 Vicky

snabbast skolkatalogsbläddring <3 mysigt. önskar jag hade mina gamla skolkataloger till hands ... får leta igenom kartongerna nästa gång jag är hemma i sverige. samt mys med vässan! där bodde jag ju i två år och pluggade. puss lovi

Svar: just det ja, dina hemtrakter ju! är du därifrån från början? eller? minns inte :-S
polichinelle

#5 Vicky

lol nej!!!!! förolämpning HEH. e sthlmare ju!

Svar: jäklar!!! sorry!!!1111oneoneone </3
polichinelle

Kommentera här
Upp