skitenkel briepasta med kikärter & zucchini.

briepastaKolla in denna superkrämiga härlighet jag skapade på kylskåpsrester innan vi åkte hemifrån. Klart du vill laga också. Häng med!
 
VEGETARISK PASTA MED BRIE, KIKÄRTER OCH ZUCCHINI
 
briepasta
Du behöver
för ca 4 portioner
  • Spagetti, eller annan pasta du gillar
  • 150-200 gr. brieost
  • 1 zucchini (eller 1/2 stor)
  • 1/2 tetra kikärter
  • 1 rödlök, 1-2 vitlöksklyftor
  • 1/2-1 citron
  • Basilika
  • Röd chili
  • Olja, salt och peppar
 
Gör såhär:
 
briepastaKoka pastan i rikligt saltat vatten. Strimla rödlöken och stek glansig i olja. Finhacka vitlöken och skiva zucchinin i trevliga bitar. Tillsätt i stekpannan tillsammans med hackad röd chili och basilika. Jag använder fryst från små kartonger, funkar skitbra. Gå på känsla hur mycket du vill ha. 
  
briepastaPressa sedan över citronen (minst en halv som sagt), tillsätt kikärterna och veva runt. Häll av pastan men spara några deciliter av kokvattnet. Tärna brieosten och tillsätt i stekpannan tillsammans med den nykokta pastan. Häll över kokvattnet och rör runt. Tillsätt pö om pö tills du är nöjd med konsistensen och brieosten smält. Här kan du förresten stänga av plattan så spar du lite ström!
 
briepastaGlöm inte att salta och peppra också! 
 
briepastaOch så är det redan klart för servering! Med lite extra chiliflakes om du vill. 
 
briepasta"Jag har fan mest koll i hela Mumindalen så kan ni sluta kalla mig 'lilla' för att slippa ta mig på allvar" /@fannyarsinoe
 
briepastaEnjoy!
 
Äta | |

#1 Wilda

Åh, dina pastarecept alltså!!! <3

#2 Ljuva Julia

Det låter ju dundertrevligt! Jag är såååå dålig på att laga pasta.

#3 Isabelle

Genialt! Brukar slänga ihop en fetaost- och spenatsås till pasta när kylskåpet börjartryta. Varför har tanken aldrig slagit mig att laga pasta med brie?? :D

#4 THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: (drogunduspellcaster@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom (drogunduspellcaster@gmail.com)

Kommentera här
Upp