sex saker jag ätit den senaste tiden.

Även om veckomatsedlarna är pausade är liksom söndagar equals matblogg för mig. Här kommer därför ett lite spretigt inlägg med saker jag ätit den senaste tiden. Ej på bild: stora mängder djungelvrål, kolsyrat vatten med citronskivor och chips.
 
IMG_1141 copyGrönsaksbulleröra i smördeg.
 
IMG_2349 copyFuskig snabbnudelramen med morot, gurka och ärter.
 
VSCO Cam-2288:an. Har alltid svårt att välja mellan den eller Nogger. Det som brukar avgöra är hur törstig jag är innan jag börjar äta pga nougaten inuti Noggern blir man så extremt törstig av så är jag redan lite så vet jag att det kommer bli panik efter glassen.
 
IMG_3727 copyVegansk gräddig pasta med strimlad morot, sockerärter och edamame. Gjorde på den här havrechiligrädden och det var a-ok. 
 
VSCO Cam-10Födointag en eftermiddag.
 
VSCO Cam-11Ett bättre mellanmål kan vi väl ändå enas om?
 
IMG_3884 copyOch så avslutar vi med lite midsommarrester.
 
IMG_3888 copy
Den veganska skärgårdsauberginen får mig på riktigt redan nu att längta till nästa midsommar.
Äta | |

#1 Oscar

Vad har du i den där grönsaksbulleröran? Är det vanliga, frysta smördegsplattor? Ser lämpligt ut för att slänga med sig till jobbet.

Hur tjusiga färger är det inte på den vita "sillen"? Men varför vänta till nästa midsommar? Ät och var glad året runt.

88:an måste vara den perfekta glassen. Krispigt möter mjukt och lent. Om jag ändå kunde äta den fortfarande.


Svar: ja precis, helt vanliga smördegsplattor! hade typ bara grönsaker jag hade hemma och hackade ned dem - morot, lök, broccoli och så grönsaksbullarna dårå.
polichinelle

#2 Ljuva Julia

Men åh så mycket gott!! Jag har haft en god matvecka, men en jävla massa bira har det blivit, så får allt pausa lite på den fronten ;P När jag köper glass blir det ofta jordgubbscornetto eller 88:an - håller med om att man blir törstig av nogger.

Svar: åh, cornetto - det var inte igår! däremot har jag aldrig köpt jordgubbsvarianten. har aldrig köpt jordgubbsglass överhuvudtaget om jag ska vara ärlig :-P
polichinelle

#3 Anonym

Åhhhh!! Älskar de små burkarna med smoothies

Svar: ja! supergoda!
polichinelle

#4 Malin

Åhh älskar också 88:an och Nogger. Sandwich är dock min ultimata favorit... den och Piggelin. Har kommit på att jag har "tråkig" glass-smak.

Svar: piggelin är helt ok! särskilt att använda som drinkpinne, hehe.
polichinelle

#5 Anonym

Triumphglass (eller var det Åhusglass?) hade för några år sen glass som var en korsning mellan 88:an och nogger. Nutragous eller nåt liknande tror jag den hette. Seriöst den godaste pinnglassen jag ätit i hela mitt liv! Men så plockade de bort den ur sortimentet! 😱
Skrev till och med till kundtjänsten och vädjade om att de skulle ta tillbaks den, men fick aldrig nåt svar. 😭😭😭

Svar: åh men låter ju som LIFE! kanske lika bra att jag aldrig hann testa den, haha :-)
polichinelle

Kommentera här
Upp