out on the road, little boys let their beards grow, oh so busy talking about the things that we don't know.

12Kommer ni ihåg när man la upp ett  outfitinlägg som inte var ett ihopplock av senaste tiden utan ETT endaste klädval (eller *eskapering* som man sa i bloggspråk) Och kompletterade med ett låtcitat som rubrik? Mmmmm... those were the days. Här kommer ett sådant nostalgi-inlägg taget på en av många malmöitiska promenader kring Sorgenfri. (Bakom mig: Norra Sorgenfri! Nytt bostadsområde! Säljstart i höst! Köp så blir vi nästan grannar vettja! Läs mer här!)
 
IMG_4141 copyMånga av plaggen (jackan, linnet, väskan) är ihopplock från diverse garderober eller köpta för länge sedan, men en del är faktiskt nytt.
 
IMG_4153 copyBrallerna är DrDenim och skorna VANS.
 
IMG_4154 copyOch solisarna Jeepers Peepers.
 
IMG_4157 copyKanske dock lite stora, har jag insett såhär i efterhand. Äh.
 
IMG_4139 copyCitatet i rubriken kommer ifrån låten Some Came Running med sXe-bandet Bane. Förjävla bra, lyssna vetja ♫ 
 
Just det, tänkte bara säga att jag tar bloggsemester denna vecka. Njut av sommaren så hörs vi på söndag eller efter helgen <3 puss och stort tack för att DU hänger här. Det gör mig glad varje dag.
 
Ytligheter - kläder | |

#1 Frida g svensson

Nej solglasögon kan aldrig bli för stora #divamoment

Svar: #team
polichinelle

#2 Vicky

asså låtcitaten eh THROWBACK. :') (ps. snygg som alltid såklarre)

Svar: finfin nostalgi <3
polichinelle

#3 Ulrika

Låtcitaten. För lite låtcitat överlag. jag saknar MSN, att heta olika msn-namn! hette alltid massa låtcitat och kände mig så cool

Svar: JA! och gärna med ett mellanslag, ett kommatecken eller talstreck först för att komma högt upp i folks listor <3 och sedan börja koppla till mediaplayer för att visa vad man lyssnade på <3 (och stänga av [!!!] om det kom något ocreddigt </3)
polichinelle

Kommentera här
Upp