hurra för mig idag!

IMG_7706 copy
Japp, hurra hurra för idag fyller jag The Big 3! 30 alltså. Vem kunde ana*? Som ni som följer mig på insta (@polichinelles för den som är intresserad - feel free att skicka följningsförfrågan) sett så befinner jag mig just nu i Spanien och förhoppningsvis firar för lagom fulla muggar - de fullaste muggarna väntar hemma i Malmö då jag ska ha partaj med de bästa av teman jag kunde komma på. Stay tuned och ta hand om er!  <3 Puss från en gammal.
 
*ingen. Varken elever, personalen på systemet eller random person som frågar. Tycker min bekymmersrynka borde kompensera/väga tyngre än ett babyface men vad vet jag.
 
ps. Just det! Rätt svar i Jag har aldrig-leken vi lekte förra veckan är att jag faktiskt har varit i Afrika (var 5 veckor i Senegal och besökte även Gambia på köpet!) och att jag har haft hjärnskakning (ramlade ned från en stol när jag var liten mvh myror_i_baken_4ever). Tack för deltagandet, tyvärr hade ingen helt rätt :-) utom familjemedlemmar som gissade utanför kommentarsfältet dårå. Puss hej!
Om mig | |

#1 Emelie

STORT mega-grattis, du ungupplevda matinspiratör!

#2 Ljuva Julia

I helgen var FÖRSTA gången ever jag slapp visa id-kort på systemet. Sju år senare liksom, äntligen är jag över 20!

GRATTIS till din födelsedag <3 Hoppas du har det underbart i Spanien, men det vet jag att du har på din instastory ;D

#3 Anonym

grattis grattis!

#4 Mikaela

Hipp hipp hurra! Stort grattis ❤❤❤

#5 Mikaela

Hipp hipp hurra! Stort grattis ❤❤❤

#6 Wilda

Grattis grattis även om jag är liten sen ;) Jag känner igen det där med babyface. Vi är ju ungefär lika gamla men alla gissar typ max 22 på mig, haha :P

#7 Annie - lättlagat vegokäk

Verkligen hurraaa!! 30 känns som en väldigt bra ålder tycker jag. Hoppas att du bloggar tills du blir minst 60 ;)

#8 hanna, förbanna

grattis, grattis! Hoppas du fick en finfin födis!

#9 Caroline

Stort grattis i efterskott! :-)

#10 Carin

Woop woop! Grattis!

#11 vitblomma.blo.gg

Grattis!!

#12 THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: (drogunduspellcaster@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom (drogunduspellcaster@gmail.com)

Kommentera här
Upp