ett hej.

stångby.
stångby.
stångby.
Tänkte bah kika in och vädra dammet ur detta lelle bloggrum och meddela att jag är åter i Sverige. På den uppländska landsbygden ↑ närmare bestämt. Parerar musbajs i förrådsrensningar, går på promenad aka sädeslagslivequiz och blir mindre rädd för schäfern Kajsa för varje dag som går. KBT:ar med apport. Ta pinnen ur munnen på henne är det värsta, men det går okej. Har även: varit i Sala på överraskningsbio. Bara en sådan sak.
 
Har fortfarande inte 1. redigerat bilderna från Spaninen-resan, eller 2. ens lagt in bilderna på datamaskinen (samt 3. lust att sitta här alldeles för mycket) så vi skjuter upp kommande inlägg lite till. Kanske nån vecka. Kanske lite mindre. Men vi hörs! Tills dess kan vi la ses på insta. Eller på twitter! JAPP, har skaffat't. 11 år sen på bollen aber aber. Här hittas jag. Hajk!
 
stångby.
stångby.
stångby.
stångby.
stångby.
Allt det där som kallas livet | |

#1 Rebecka Lill'y Kitchen

Är det inte lite det som är sommar att inte göra sånt som en kanske borde? :)

Svar: det har du helt rätt i <3
polichinelle

#2 Oscar

Ta vara på semestern och ta hand om varandra. Känn ingen blogg-press. Har visserligen kikat in här varje dag i hopp om ett nytt inlägg. Minst lika härligt att följa dina tripper på Instagram, dock.

Men, oj! Hur har du klarat dig utan Twitter? Tycker det är det ultimata mediet för att ha koll på saker som händer. Viktiga som oviktiga och ren underhållningsgrejer.

Svar: åh men vad fint, det gör mig glad! <3 vet inte... har väl liksom inte pallat eftersom det var liksom FÖR MYCKET?? tar gärna emot följtips tho :-D
polichinelle

#3 Daniella

Följer på bloglovin så missar inte ett enda inlägg hur o-ofta du än postar <3

Svar: gulle <3
polichinelle

#4 Linda

åh vad härligt ni vekar ha de och vilken jättefin hund!!

Svar: verkligen! underbart i långsam mak :-D
polichinelle

#5 Wilda

Så märkligt att vara så nära dig när du alltid är så långt bort, haha. Ser ut som att du har det fantastiskt! :D

Svar: haha just det ja! <3 <3 ett extra HEJ då!
polichinelle

#6 malin

jag tycker du gör helt rätt som inte hänger här! bara njut av sommaren <3 och du, det där gellacket verkar ju ha hållt grymt bra! :)

Svar: absolut! inte gått av nånstans, och det är onekligen spännande att se hur snabbt naglarna växer :-D
polichinelle

Kommentera här
Upp