out on the road, little boys let their beards grow, oh so busy talking about the things that we don't know.

12Kommer ni ihåg när man la upp ett  outfitinlägg som inte var ett ihopplock av senaste tiden utan ETT endaste klädval (eller *eskapering* som man sa i bloggspråk) Och kompletterade med ett låtcitat som rubrik? Mmmmm... those were the days. Här kommer ett sådant nostalgi-inlägg taget på en av många malmöitiska promenader kring Sorgenfri. (Bakom mig: Norra Sorgenfri! Nytt bostadsområde! Säljstart i höst! Köp så blir vi nästan grannar vettja! Läs mer här!)
 
IMG_4141 copyMånga av plaggen (jackan, linnet, väskan) är ihopplock från diverse garderober eller köpta för länge sedan, men en del är faktiskt nytt.
 
IMG_4153 copyBrallerna är DrDenim och skorna VANS.
 
IMG_4154 copyOch solisarna Jeepers Peepers.
 
IMG_4157 copyKanske dock lite stora, har jag insett såhär i efterhand. Äh.
 
IMG_4139 copyCitatet i rubriken kommer ifrån låten Some Came Running med sXe-bandet Bane. Förjävla bra, lyssna vetja ♫ 
 
Just det, tänkte bara säga att jag tar bloggsemester denna vecka. Njut av sommaren så hörs vi på söndag eller efter helgen <3 puss och stort tack för att DU hänger här. Det gör mig glad varje dag.
 
Ytligheter - kläder
3 kommentarer
border

skitenkel briepasta med kikärter & zucchini.

briepastaKolla in denna superkrämiga härlighet jag skapade på kylskåpsrester innan vi åkte hemifrån. Klart du vill laga också. Häng med!
 
VEGETARISK PASTA MED BRIE, KIKÄRTER OCH ZUCCHINI
 
briepasta
Du behöver
för ca 4 portioner
  • Spagetti, eller annan pasta du gillar
  • 150-200 gr. brieost
  • 1 zucchini (eller 1/2 stor)
  • 1/2 tetra kikärter
  • 1 rödlök, 1-2 vitlöksklyftor
  • 1/2-1 citron
  • Basilika
  • Röd chili
  • Olja, salt och peppar
 
Gör såhär:
 
briepastaKoka pastan i rikligt saltat vatten. Strimla rödlöken och stek glansig i olja. Finhacka vitlöken och skiva zucchinin i trevliga bitar. Tillsätt i stekpannan tillsammans med hackad röd chili och basilika. Jag använder fryst från små kartonger, funkar skitbra. Gå på känsla hur mycket du vill ha. 
  
briepastaPressa sedan över citronen (minst en halv som sagt), tillsätt kikärterna och veva runt. Häll av pastan men spara några deciliter av kokvattnet. Tärna brieosten och tillsätt i stekpannan tillsammans med den nykokta pastan. Häll över kokvattnet och rör runt. Tillsätt pö om pö tills du är nöjd med konsistensen och brieosten smält. Här kan du förresten stänga av plattan så spar du lite ström!
 
briepastaGlöm inte att salta och peppra också! 
 
briepastaOch så är det redan klart för servering! Med lite extra chiliflakes om du vill. 
 
briepasta"Jag har fan mest koll i hela Mumindalen så kan ni sluta kalla mig 'lilla' för att slippa ta mig på allvar" /@fannyarsinoe
 
briepastaEnjoy!
 
Äta
4 kommentarer
border

hurra för mig idag!

IMG_7706 copy
Japp, hurra hurra för idag fyller jag The Big 3! 30 alltså. Vem kunde ana*? Som ni som följer mig på insta (@polichinelles för den som är intresserad - feel free att skicka följningsförfrågan) sett så befinner jag mig just nu i Spanien och förhoppningsvis firar för lagom fulla muggar - de fullaste muggarna väntar hemma i Malmö då jag ska ha partaj med de bästa av teman jag kunde komma på. Stay tuned och ta hand om er!  <3 Puss från en gammal.
 
*ingen. Varken elever, personalen på systemet eller random person som frågar. Tycker min bekymmersrynka borde kompensera/väga tyngre än ett babyface men vad vet jag.
 
ps. Just det! Rätt svar i Jag har aldrig-leken vi lekte förra veckan är att jag faktiskt har varit i Afrika (var 5 veckor i Senegal och besökte även Gambia på köpet!) och att jag har haft hjärnskakning (ramlade ned från en stol när jag var liten mvh myror_i_baken_4ever). Tack för deltagandet, tyvärr hade ingen helt rätt :-) utom familjemedlemmar som gissade utanför kommentarsfältet dårå. Puss hej!
Om mig
12 kommentarer
border
Upp