söndagsliveblogg 12:24

Jag sitter i en precis lagom mjuk säng på Hotell Plaza i Västerås. Klockan är över tolv. Att ha skjutit upp utcheckningen två timmar känns bra efter gårnattens 30-årsbaluns. Ganska så nyssens var vi tjugotvå, gick på Studentvänstermöten, drack 21 kronor-öl på Sivans, klagade på tidiga föreläsningar (9:00) och långa avstånd till praktikplatsen (4,5 mil). Bussen in till systembolaget kostade 12 kronor och vi dansade varje tisdag, onsdag, fredag, lördag. Nu är vi 30 och lärare, marknadsförare, förskollärare, arkitekter och ingenjörer - igårkväll uppdelade i falanger. Tävlade om en liten staty med mycket stolthet inbakad. Mitt lag vann snabbast skolkatalogsbläddring men diskades i leken "de tre potatisarna och bunken". Värdighet ganska bevarad. 
 
Snart är det augusti. Det innebär inte bara ny mobildata (välkommet) utan även en sista semestervecka i östkustens pärla. Kanske blir det en sväng över sundet, men mest lockar familjärt stughäng. Snart är jag åter i Malmö och snart drar bloggen igång igen. Ta hand om er tills dess!
Allt det där som kallas livet
5 kommentarer
border

ett hej.

stångby.
stångby.
stångby.
Tänkte bah kika in och vädra dammet ur detta lelle bloggrum och meddela att jag är åter i Sverige. På den uppländska landsbygden ↑ närmare bestämt. Parerar musbajs i förrådsrensningar, går på promenad aka sädeslagslivequiz och blir mindre rädd för schäfern Kajsa för varje dag som går. KBT:ar med apport. Ta pinnen ur munnen på henne är det värsta, men det går okej. Har även: varit i Sala på överraskningsbio. Bara en sådan sak.
 
Har fortfarande inte 1. redigerat bilderna från Spaninen-resan, eller 2. ens lagt in bilderna på datamaskinen (samt 3. lust att sitta här alldeles för mycket) så vi skjuter upp kommande inlägg lite till. Kanske nån vecka. Kanske lite mindre. Men vi hörs! Tills dess kan vi la ses på insta. Eller på twitter! JAPP, har skaffat't. 11 år sen på bollen aber aber. Här hittas jag. Hajk!
 
stångby.
stångby.
stångby.
stångby.
stångby.
Allt det där som kallas livet
6 kommentarer
border

out on the road, little boys let their beards grow, oh so busy talking about the things that we don't know.

12Kommer ni ihåg när man la upp ett  outfitinlägg som inte var ett ihopplock av senaste tiden utan ETT endaste klädval (eller *eskapering* som man sa i bloggspråk) Och kompletterade med ett låtcitat som rubrik? Mmmmm... those were the days. Här kommer ett sådant nostalgi-inlägg taget på en av många malmöitiska promenader kring Sorgenfri. (Bakom mig: Norra Sorgenfri! Nytt bostadsområde! Säljstart i höst! Köp så blir vi nästan grannar vettja! Läs mer här!)
 
IMG_4141 copyMånga av plaggen (jackan, linnet, väskan) är ihopplock från diverse garderober eller köpta för länge sedan, men en del är faktiskt nytt.
 
IMG_4153 copyBrallerna är DrDenim och skorna VANS.
 
IMG_4154 copyOch solisarna Jeepers Peepers.
 
IMG_4157 copyKanske dock lite stora, har jag insett såhär i efterhand. Äh.
 
IMG_4139 copyCitatet i rubriken kommer ifrån låten Some Came Running med sXe-bandet Bane. Förjävla bra, lyssna vetja ♫ 
 
Just det, tänkte bara säga att jag tar bloggsemester denna vecka. Njut av sommaren så hörs vi på söndag eller efter helgen <3 puss och stort tack för att DU hänger här. Det gör mig glad varje dag.
 
Ytligheter - kläder
3 kommentarer
border
Upp