nyårsafton 2016-2017.

IMG_9346 copySå blev det den sista dagen på det där jäkla året. 
 
IMG_9347 copyJag klädde väl kanske inte upp mig tänderna direkt, men höga jeans, ekologisk tröja och HALSBAND slog jag iallafall till på.
 
IMG_9349 copyOch rosa läppar.
 
IMG_9351 copyDet var ett år med få vänner på plats i staden så vi som var här bestämde oss för att samlas hos oss på kvällskvisten för lite enkelt käk och mer fokus på att bara ha ett litet festhäng än att det var nyårsafton liksom. Vi startade med rågchips med svampstuvning.
 
IMG_9354 copyVi = jag, Björn samt dessa två Borgmanssyskon: Therese & Isabelle. Hej hej!
 
IMG_9361 copyTill huvudrätt la vi massa goda grejer i brödbåtar. Massa goda grejer var detta, med andra ord: pulled vego, majs, paprika, rödlök, avokado, sallad, gurka, fetaost, tomat, gräddfil och sriracha+srirachamajo. 
 
IMG_9359 copyTre cuties.
 
IMG_9365 copyEfter maten gjorde Björn whiskydrinkar med äpplemust, ingefära och citron (mmmm!) och så spelade vi När då då? Jag och Björn vann, men det var på håret.
 
IMG_9366 copyLekte lite med gammal fotoutrustning.
 
IMG_9373 copyLagom till efterrätten (köpt kladdkaka med köpt glass, jajamen!) korkade vi upp bubblet. Therese var väldigt sugen på att visa upp sina saboreringskunskaper (på riktigt alltså) men jag lyckades avvärja planerna. 
 
IMG_9379 copyVi spelade ett parti Galenpanna som det skulle visa sig att jag var dömd från början i. Har nämligen aldrig i hela mitt liv sett Svambob Fyrkant och då är det ju svårt att verka fram Patrik Stjärna :-((((
 
IMG_9382 copyMen men!! Ingen skada skedd utan snarare gick tiden väldigt fort och helt plötsligt var vi inne på årets sista minuter. På med skor och halsduk!
 
IMG_9407 copy
Och ut på gatan!
 
IMG_9399 copy
 
IMG_9411 copy
GOTT NYTT ÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!! <3 
 
IMG_9424 copyVi blåste tutorna fulla med spott (mmmm), kramades och kollade fyrverkerier (på tryggt avstånd från Möllans raketkrig, fyfan) och gick sedan in för ännu ett parti Galenpanna.
 
IMG_9428 copy
Jag inledde året med tabben att gissa på "Janne Lantz eller vad han nu heter som är inuti Björnedräkten"....  Bådar gott! Fint nyår dock, precis lagom mycket fest och lagom lite anspänningar, förväntningar och re. Puss på det!
Allt det där som kallas livet | |

#1 Elin

Fint nyår ni såg ut att ha! Jag tycker att nyår kan vara lite knepigt pga olika förväntningar från olika håll, men i år försökte vi också lägga förväntningarna åt sidan och hade en mysig middag med vänner och skratt.

#2 Rebecca

Åh, vad mysigt det ser ut :D

#3 Oscar

Ser ut att ha varit en gemytlig kväll.

Garants pulled vego är inte så dum, alltså. Något torr i sig själv kanske. Här omkring tycks inte många köpa den dock, då vi ofta får sänka ner priset pga. kort datum (vilket jag tackar för iofs).

#4 Marinda

På tal om att vara Patrik Stjärna och spela galenpanna... https://youtu.be/vrmGq5ujOf0 :-)

Svar: haha, i lol'd
polichinelle

#5 Anna

Ser ut som att ni hade en fin nyårsafton! Var kommer den vita tröjan ifrån? Typ perfekt halsringning på den.

Svar: det hade vi verkligen! premiäranvändning för tröjan trots att jag haft den länge, får bli bättring på det - särskilt efter alla era fina kommentarer om den. jag köpte den på nån internetbutik men minns inte vilken just nu, sorry. men märket är vero moda iaf, så kanske finns i butik! kram!
polichinelle

#6 Jenny

Låter ju som en helmysig nyårsafton!
Men du kan ju inte göra såhär, suveränt matcha jättefint läppstift med en gräddfärgad ekologisk (!) tröja och inte låta oss veta var du fått tag på dem?

Whiskydrinken låter också väldigt god - kanske något att testa nu när vintern kommit på riktigt.

Svar: sjukt bra nyår! och japp, testa drinken. supernajs!! tröjan är av märket vero moda, köpte den på nån internetbutik men minns inte vilken just nu... kram och tack för du läser blögga!
polichinelle

#7 Filippa

Ja, stämmer in på frågan om din tröja?! Hoppas att resan blir finfin! Din bikini är ju vansinnigt snygg btw...

Svar: tack! minns inte exakt var jag köpte den, nån e-butik, men märket är vero moda! tack för du läser bloggen!
polichinelle

#8 Evelina

Ja var är tröjan ifrån? Såg helt perfekt ut!

Svar: tack! minns inte exakt var jag köpte den, nån e-butik, men märket är vero moda! tack för du läser bloggen!
polichinelle

#9 madabouttea.se

Du ser ut att ha haft ett mysigt nyår! :)

Kommentera här
Upp