key west dag 2: strandhäng, långpromenad och biljard på gaybar. bland annat.

IMG_7590 copyFörsta dagen vi vaknade upp i paradiset på Key west hade vi fått en dagstidningen på dörrhandtaget. Tackar tackar. Vi gick och hämtade kaffe....
 
IMG_7592 copy...och åt frukost på altanen. Läste tidningen, scrollade instagram och spanade på förbipasserande på den lilla gatan utanför. Nästan som om vi bodde här på redigt.
 
IMG_7600 copyFast det gjorde vi ju inte; vi hade inte ens några egna cyklar. Men vi lånade varsin och tog oss bort till USA's sydligaste punkt för att ta ett foto, men eftersom kön var så himla lång fick resultatet bli en nödlösning. Tröstade oss med att den sydligaste punkten ju faktiskt inte var exakt där, utan på miltärbasen ute i havet dit man ändå inte kunde ta sig.
 
IMG_7614 copyDen här dagen hade vi vädergudarna på vår sida så vi passade på att cykla vidare ut till en av stränderna. Skulle tydligen vara den mest romantiska stranden i USA enligt vår receptionist på hotellet.
 
IMG_7632 copyJovars :-) 
 
IMG_7637 copyEfter nån timme gick färden vidare. 
 
IMG_7642 copyMot lunch på Blue heaven. Fast först ginger ale i väntan på bord.
 
IMG_7646 copyBjörn käkade deras berömda shrimp melt och jag tog en loaded black bean bowl med massa goda grejer.  Plus en bit bröd som smakade sockerkaka.
 
IMG_7653 copy
IMG_7651 copyNär hyrtiden var slut så tog vi oss tillbaka till hotellet.
 
IMG_7656 copyFör bad och key lime pie som vi köpt med oss från lunchstället.
 
IMG_7675 copyEfter ett par slappa timmar kom eftermiddagen.
 
IMG_7679 copyOch med den skymningen.
 
IMG_7682 copyVi bestämde oss för att tillbringa kvällen med långpromenad.
 
IMG_7684 copySå vi gick gick och gick. Runt omkring, in och ut, fram och tillbaka. Avslutade med hamnpromenaden. Skräckblandad förtjusning i och med att man slets mellan att få orgasmer i ögonen vs hjärtklappning för låga broar i samband med krokodilrisken.
 
IMG_7689 copyNär hungern kröp på enades vi om att dela en nachotallrik med galna mängder guacca. Man kunde liksom trippeldippa varje chips utan att riskera att den tog slut. Drömmen för två såsgrisar.
 
IMG_7691 copyPå hemvägen passerade vi världens minsta bar.
 
IMG_7696 copy
Men innan vi var riktigt hemma slank vi in på kvartetspuben som gav exakt samma vibbar som ett av mitt, Therese och Jonas stammishak här i Malmö. Var tvungen att direkt snapchatta och säga att jag hittat Key west's svar på Rex.
 
IMG_7700 copyOch eftersom Rex equals biljard var vi ju tvungna att ta en match här också. Den jämnaste nånsin mellan mig och Björn!! Dvs han vann bara med fyra bollar.
 
VSCO Cam-13Efter att Björn blivit erbjuden öl av typ alla män i baren gick vi de få metrarna hem och upptäckte till vår glädje att jazzuccin var ledig så här avslutade vi, inklusive mina vobbligt muskulösa armar) kvällen och natten. Inte många fel på denna dag.
Resor | |

#1 Marinda

Älskar när du lägger till förklarande bildlänkar som du gjorde i texten om den sydligaste punkten!

Svar: vad kul att du uppmärksammade det! sådana här inlägg blir ju rätt milslånga eftersom man (jag) fotar så mycket på semestern, så tänkte att jag väver in en del av bilderna i texten istället så får man klicka om man vill. KRAM! (hallå vad har hänt med din blogg förresten?)
polichinelle

#2 Emelie

Alltså jag håller verkligen med Marinda om det här med bildlänkarna! Man läser, och så klickar man, värsta guldgruvan! Det är som att en helt ny värld öppnas upp och det känns nästan som att man är lite *bakom kulisserna*.. Stilfullt, och så finurligt! Pussbilden på dig och Björn får en ju att smälta...!

Svar: haha men åh va fint sagt! <3
polichinelle

#3 ISA

ALLTSÅ LOPPAN!! jag kan inte ens läsa hela inlägget för det gör ont i mig av längt! Har ju varit på pretty much alla dessa ställen (nåja, nästan) och Key West är så jäkla gulligt! men visst är key lime pie väldigt överskattat? hehe

Svar: haha ååh <3 loppen = cute. tack för cutieness 2wards me. hehe.. mjjaaaaa gillar det nog ändå rätt mycket?! och då är jag inte ens en efterrättsperson. haha, vi tycker typ aldrig samma om grejer - har du tänk på det? :O
polichinelle

#4 Ida

Åh vilka fantastiska bilder!! :)

Svar: tack ida! <3
polichinelle

#5 Anonym

Orgasm i ögonen:D

Svar: bland de bättre. (fast inte den bästa) (såklart)
polichinelle

#6 Oscar

Jäsingen så ljuvligt ni tycks ha haft det. Björn har för övrigt sånt hår som jag drömde om som yngre (och ibland även nu), så jäkla ballt och charmigt. Det har liksom liv och karaktär.

Svar: haha åh <3 han hälsar och tackar!!
polichinelle

#7 Dixi Wonderland

Så fina bilder :D

#8 A M

Alltså åh vad avundsjuk jag blir. Så himla härligt! Superfina bilder!
sv: Haha, då får vi se till att fixa det så du rör på dig ;) Haha! Kram

#9 Celine

Åh så underbart! Det är så gulligt där!

Svar: verklgigen! <3
polichinelle

#10 Ellen

Men alltså, alla färger <3 Och strandbilden på dig, gooooosh va jag blir sugen på sommar, alternativt resa.

Svar: åh fattar. blir avis på mig själv nästan. snart vår... snart snart!
polichinelle

#11 Malin

Jag älskar de här inläggen! Mig gör det inget att de blir milslånga, de funkar liksom som en dos C-vitamin för mig! Men variation är förstås också alltid fint :) Det där natt (?)/kvällsbadet i jacuzzin såg ljuvligt ut!

Svar: åh, hehe, bra - för nästa kommer nog bli just milslångt <3
polichinelle

#12 Katarina

Wow! Du är verkligen bra på att dokumentera resor!

Svar: wow men tack! <3
polichinelle

#13 Ingrid

Älskar't! Särskilt bilden där Björn läser morgontidningen, ser så himla göttigt ut. Blir så sugen att läsa en rejäl morgontidning i timmar.

Svar: <3 <3 <3
polichinelle

#14 Alma

Gud så härligt!!

Svar: JA! :D
polichinelle

Kommentera här
Upp