florida dag 3: mot key west och allt det fantastiska som hör staden till.

IMG_7513 copyDag tre i Miami (Coconut Grove) började med frukost som vi köpte med oss från Starbucks ned till hamnen. Jag fick heta Melissa, den här gången - inte illa pinkat mot det som komma skall i namnbeställarväg. Wait and see :-)
 
IMG_7516 copyEfter att vi ätit upp, samt fått lite panik av att en skugga i vattnet skulle kunna vara en krokodil på lömsk lur, sa vi hejdå till Coconut Grove.
 
IMG_7523 copyFör vi skulle nämligen vidare till anhalt två på resan: Key West! En stad man åker till på 4-5 timmar från Miami, så den ligger faktiskt närmare Kuba än Miami. Cool. 
 
IMG_7533 copyJag brukar vanligtvis somna på längre bussfärder man här fick man nästan fomo bara av att blinka.
 
IMG_7537 copyJag menar?!?
 
IMG_7540 copySjukt svårt att återskapa de fantastiska vyerna den här bussfärden förde med sig (SÅ glad att vi valde att göra den på dagtid!) men om ni kikar på ovanstående bild kan ni kanske förstå hur grönblått det var runt omkring oss nästan hela tiden. Förutom då vi åkte förbi små civilisationer och ställen som fick en att höja på ögonbrynen av tanken att folk liksom BOR här. Att det här kan vara VARDAG för människor.
 
VSCO Cam-4Resan gick iaf sjukt smidigt (åkte Greyhound) men för att det inte bara ska bli massa utsiktsbilder från ett bussfönster så hoppar vi ett par timmar fram i tiden då vi checkat in oss på vårt boende de kommande dagarna.
 
VSCO Cam-3Stället hette Paradise Inn och levde helt klart upp till både förväntningar och namn. 
 
IMG_7546 copyT.ex: varje dag klockan fem bjöds det på ost, kex och vin i foajén. Vi tackade och bockade och nästan njöt av hur malplacerade vi kände oss bland resterande gäster. 
 
IMG_7552 copySedan blev det plötsligt snabba steg mot piren för att inte missa solnedgången.
 
IMG_7557 copyHelt klart värt kilometerns småjoggande.
  
IMG_7555 copy<3
 
IMG_7566 copyIMG_7568 copyResterande kväll tillbringade vi med att strosa runt kring hamnen.
 
IMG_7570 copySatte oss på bästa spanarplats för lite fördrink. Jag drack beskt iste, men utsikten var det inget fel på.
 
IMG_7580 copy
När kylan kom begav vi oss mot The Café där jag tog en udon noodle bowl med grönsaker, sjögräs, shiitake och tofu till middag.
 
IMG_7586 copy
Nej, det var inte vinkeln på skålen på förra bilden - den var gigantisk. mvh nöjd tjej som biter av en sockerärta 
 
IMG_7576 copyHär satt vi ett tag och njöt av hur synd det inte var om oss. 
 
IMG_7587 copyInnan vi gick hem och lekte Marco Polo i poolen. 
Resor | |

#1 Nastasja

GU vad underbart! Älskar när hotell gör såna saker; när vi var i SF fanns det alltid kaffe/te och popcorn i lobbyn, free for all liksom. Det blir en glad av!

Svar: ja men precis, livsnjuteriet tar ju en extra nivå uppåt när det redan är hotellyxande liksom :-D
polichinelle

#2 Rebecca

mys mys!

#3 joré

Men alltså!!! där var ju jag, för ett år och lite till sedan. älskar att återuppleva resor genom andra människors ögon, och ni verkar ju ha det toppenfint!

Svar: åh men vad kul! gillade du det?
polichinelle

#4 Jenny

Åh vilka härliga bilder.

Svar: tack!
polichinelle

#5 Mikaela

Alltså sån drömplats! Följde på instastories och typ dog av att själv befinna mig i snön haha.

Svar: haha, och jag var jätteavis på alla hade snö och så exakt den dagen vi åkt från malmö så kom den hit :-)) och försvann medan vi var borta :-))
polichinelle

#6 Linnéa - The Hungry Gosling

Det ser så himla härligt ut! :)

Svar: visst gör det! och det stämmer!
polichinelle

#7 Anonym

Alltså heter det inte cocoNUT grove? Ser att du skriver cocount grove hela tiden nämligen...??

Svar: haha oj! såklart heter det coconut! fingrarna går av sig självt på rutin på vissa ord i vanliga bokstavskombinationer. tack för uppmärksammandet!
polichinelle

#8 Malin

Det känns så härligt att liksom få följa med en gång till, med de här inläggen! Jag såg ju dina instastories när det begav sig :)

Svar: vad fint sagt, var lite orolig att det skulle kännas upprepande - men sedan inser man ju att folk inte bryr sig så mycket om instas :-)))) liksom - inget som läggs på minnet i längden och därför gör det ju inte så mkt med repris på vissa grejer.
polichinelle

#9 Wilda

Åh vilken resa! Längtar efter solen! Gillar verkligen bilden med fönstren och reflektionen av molnen på golvet på stationen. Och din röda kjol är ju så himla fin <3

Svar: tusen tack fina wilda! <3 håller med dig om fotot, efter det togs sa björn att det skulle passa att ha som baksida till 2017 års fotobok <3
polichinelle

Kommentera här
Upp