florida dag 1: resan dit, att mötas av regn och stämplade burgare.

Nu börjar vi den åtta inlägg långa maratonserien om vår Floridaresa! Hänger ni på instagram har ni kunnat följa min story där, som blev som en liten videodagbok över dagarna, men dessa försvinner ju efter ett dygn så vi tar det från början. 
 
VSCO Cam-3Och vi startar i luften. För den här landningen var bland de värsta jag varit med om. Har landat i storm några gånger tidigare (bland annat i ett litet flygplan), men det här regnovädret vi skulle ta oss igenom på vägen ned tar nog priset ändå. Folk SKREK. Ok att vi satt bland ett pensionärsgäng på 25 pers, men ändå. Folk skrek så det skar till genom hörlurarna, jag mådde svinilla och planet kändes som det vägde två kilo när det kastades mellan luftgropar och regn i alla möjliga riktningar. Uuuuää
 
VSCO Cam-1
Men det fick det vara värt pga ↑  MIAMI! Dock tråkig info från piloten att vi skulle landa till regn och 16° när det varit 27° strålande sol sedan typ oktober. Aja men men. What 2 do
 
VSCO Cam-1-1
Efter att ha SPRUNGIT till passkontrollen (serri, jag tacklade nästan en 70-årig dam på vägen som var skitsölig vid rulltrappan) för att inte behöva stå i den jvla kön i två timmar (serri igen: bästa tipset, så fort du gått av flygplanet i USA - spring! Vi var därifrån på typ 25 minuter tack vare löpturen och såg våra flygplansgrannar stå kilometervis bakom oss) så checkade vi in oss på hotellet. Det var fredagskväll och vi möttes av pompa och ståt och bröllop.
 
IMG_7442 copyMen ingen tid att förlora för vår del. Ut i natten, ut i regnet.
 
IMG_7439 copyFör käk! Fick vänta en stund på bord men det var det värt. Jag käkade avokado- och kåltacos med nachos och Björn burgare.
  
IMG_7440 copyStämplad sådan.
 
IMG_7441 copyHär är stället vi åt på, LoKal, som ligger i stadsdelen Coconut Groove som vi tillbringade våra första Miamidagar i. Cute att de förresten hade en meny på tre rätter för hundar. Well, efter detta gick vi hemma och däckade totalt så här slutar första reseskildringen. Nästa kommer inom kort, va så säker.
 
Resor | |

#1 Annie - lättlagat vegokäk

Alltså åhhh vad avis jag är! Är mkt pepp på att se mer av denna resa! Har varit ganska off från insta, så har missat en hel del.

Svar: vad kul med inläggspeppen! tack! dag 2 är nu uppe!
polichinelle

#2 Rebecca

åh fy fan vad mysigt! jag är så pepp på detta. saknar miami så!

Svar: <3
polichinelle

#3 Anna María

Ja! Kul med Floridaresan! Fick sånt resesug när jag såg att ni åkte dit. Följde den på instagram, men vill ha alla detaljer.

Svar: åh vad kul med peppen, tack!
polichinelle

#4 Chrisin - Midis

Alltså första bildtexten och beskrivningen får mig att aldrig vilja flyga igen, haha. Men så kul att få en glimt av Florida, även om jag blir apavis (lika bra att vara ärlig). Vi var där för några år sen när vi var på långresa, men då var jag så trött av alla intryck att jag typ inte minns flordia? Dumt.

Svar: åh känner igen det där, har exakt samma grej med min resa till barcelona för några år sedan. hoppas ni hade det fint i helsingfors! också asnajs stad ju!
polichinelle

#5 Emelie

åååh jaaaa nu börjar äääventyret!!! *som ett litet flickebarn*

Svar: <3 <3 <3
polichinelle

#6 Sandra Leone

Obehagligt att landa i storm men resan verkar ändå vara fett härlig.

Svar: verkligen värt det!
polichinelle

#7 Sandra Leone

Obehagligt att landa i storm men resan verkar ändå vara fett härlig.

#8 Helly

Hurra - reseinlägg att drömma sig bort till! mera mer!

Svar: <3 <3 <3
polichinelle

#9 Tapetsajten

Häftigt jag vill också åka till Florida!

Kommentera här
Upp