ett foto i timmen: massage, malmö influencers och vegansk fish n chips.

IMG_9467 copy11.00 Frukost. Klockan elva. En onsdag. Jajamen. Har man lov och insomnia så får man. Den här frukosten åt jag varje lovdag förresten. Tre knäcken (går under namnet Jorre-knäcken här hemma eftersom min lillsyrra visade mig dem men det är sådana där Ryvita) med färskkvarg, grönsakser (tips nr 6 här) och srirachamajo. Plus kaffe med skummad iKaffe och ett glas brus, ibland d-vitamin och ibland c-vitamin. Jävlar vilken lång frukostredovisning, ni ser ju vad det är på bilden liksom..........
 
IMG_9468 copy12:00 Sorterar tvätt. Som vanligt i sådana här EFIT-inlägg, säkert varit med en bild på ointressant tvättvikning de senaste tre gångerna. För att göra det mindre ointressant länkar jag mitt bästa lifehack när det gäller tvättvikning. Se här.
 
IMG_9490 copy
13:00 Fortsätter småstäda och kollar på INK Master. Plöjt två säsonger dessa lov, vågar inte ens tänka på hur många timmar hjärndöd teve med hormonstinna och extremt testosteroniga män jag glott på alltså. Men tatueringar är ju kul. Lyckades få mig sugen på att bygga ut min Qwerty på armen.... hjälp. Ska jag? 
 
IMG_9495 copy
14:00 Spelar lite.
  
IMG_9497 copy
15:00 Äter lite.
 
VSCO Cam-2
16:00 Får frisk luft i lungorna första gången denna dag. Och inte är det för intet: jag ska nämligen på massage! Fick det av syrran i födelsedagspresent i somras men eftersom jag varit småsjuk och förkyld i stort sett hela hösten har jag inte känt mig sugen förrän nu.
 
17:00 Färdigknådad! Med sovstreck i ansiktet skyndar jag mig hemåt längs med Amiralsgatan.
 
IMG_9517 copy
18:00 För att snabbt tvätta av mig, ta ett gäng raska steg mot bussen och leta mig in på Lilla Kafferosteriet. Där möter jag upp ett gäng influencersbrewdar för fika och blogg- & mediesnack. 
 
IMG_9521 copy
IMG_9522 copy
19:00 Vi satt och pratade sålänge att 1. ljuset i lokalen hann ändras drastiskt 2. de fick byta ut stearinljuset mot ett nytt samt 3. folk märkte att tiden gått alldeles för fort och plötsligt fick skynda sig därifrån pga dubbla kvällsplaner. Gänget var iaf:
 
Christinmidis (så himla charmig och gullig och ärlig person), Julia som matbloggar på Tuvessonskan (så skärpt och driven att jag blev typ helt stum av beundran), Zandra, en av skaparna av Lilla vardag (helt makalöst vettig och vacker människa) och Susanna som är en tredjedel av tyllochflor (inspirerande, ball norska som bor i Sverige, jobbar i Danmark och som nu ska flytta till... Iran - say no more). Plus jag då. Lärarn ute i Husie :-))) VILKET JÄKLA KALASGÄNG ALLTSÅ. 
 
IMG_9524 copy
20:00 När vi sagt hejdå hoppade jag på bussen hem igen, men gick av en hållplats tidigare för att köpa hem käk från Babylon. Spanade veganmenyn ett bra tag.
 
vegansk fish n chipsOch beslöt mig sedan för en vegansk fish n chips! Ångrar ingenting. Förutom att jag kunde lagt till lite stark sås också.
 
Ett foto i timmen | |

#1 Rebecca

alltså sista bilden. skrek rakt ut! Skitbra tips om tvättvikningen, måste börja göra så! Plus, jag vill också vara med i bloggträffar!

Svar: JA! rulla! och rulla in örngotten, så jäkla smidigt att hitta allt sen.
polichinelle

#2 Daniella Chanelle

Hur kan all mat vara vegansk och så billig i Malmö??????

Svar: vene men ÄLSKAR'T!! <3
polichinelle

#3 Christin - Midis

Tack för sist!!!! Och tack för de helt übergulliga komplimangerna?! Blev så glad!! Ses snart igen!!

Svar: <3 <3 <3
polichinelle

#4 Zandra- LILLA VARDAG

jaaa TACK för sist!! och håller med Christin 👆🏽 komplimangerna gjorde min dag! ses snart igen! KRAM

Svar: <3 <3 <3
polichinelle

#5 Oscar

Tänk om en hade vegansk och vegetarisk mat så lättillgängligt här. Och för så hyvens pris! Gott såg det ut också. Kanske skulle ta mitt pick och pack och flytta till Malmö, ändå.

För övrigt har jag alltid vikt tvätten så där. Tagit efter min far.

Svar: jamen det tycker jag du ska ta och göra! vikrullningen är min bästa. läste du inlägget det var länkat till? menade alltså att själva lifehacket är att rulla in örngottet i påslakanet, det kanske inte riktigt framgick av texten...
polichinelle

#6 maria

hade fan gett både ett kungarike och en häst för en låda från valfritt hak i malmö! deras sås-knowledge är på master-nivå! detta kan vara min största avundsjuka mot folk som bor i skåne, hehe..

Svar: bra deal ändå, känner jag! var bor du?
polichinelle

#7 Emelie

Tycker så mycket om att läsa om dessa inlägg. Och dina långa frukostutläggningar läser jag med det största intresset, det kan jag intyga!

Förresten, är sjukt nyfiken hur du tänkt att du ska utveckla Qwerty! Mer miljö runt om, göra hen mer färgstark eller hur går tankarna? Så intressant!

Svar: åh men tackar! alltså... det är ju det som är frågan. jag har en del olika idéer... lite mer färg vore najs eftersom hen börjar bli rätt blek efter alla dessa år... men även att bygga på lite runt om. typ en banderoll med något najs i? har lite tankar på det men vill inte säga för mycket, klassisk tatueringsgrej liksom... björn röstade dock starkt nej till förslaget. men det kan ju jag skita i om jag vill :-)))
polichinelle

#8 Malin

Som ett stort fan av frukost älskar jag din frukostutläggning! Tio tummar upp. En sån kan aldrig bli för lång :)

Tatueringar är ju högst individuellt, och efter min första kände jag mig så nöjd att jag aldrig trodde jag skulle göra en till. Att den jag hade varit ett one hit wonder.. hehe, så blev det icke! Så om du är sugen på att bygga på Qwerty tänker jag inte försöka att inte övertala dig, hehe :) Tatueringar är kul och ger karaktär. Om du vill göra det i Malmö kan jag rekommendera Malört på Friisgatan. Min senaste gjorde jag där och då var det Felicia som höll i nålen. Hon var kanon för den tatueringen jag ville ha.

Svar: one hit wonder, sicket bra ord! vad har du för tatueringar? har också hört gott om malört, veganskt bläck va?
polichinelle

#9 Loui

Vad gott det såg ut på sista bilden! Blir så nyfiken på vad "fisken" var gjord av?

Svar: supergott! "fisken" var med 99% säkerhet f*skpinnar från astrid och aporna :-) (http://astridochaporna.se/produkter/fskpinnar/)
polichinelle

#10 Wilda

Åh vilket himla gäng! Så fina ju. Hade så gärna varit där men liiiite långt att ta sig.

Svar: åh ja. förstår det! men en annan gång <3
polichinelle

#11 Oscar

"läste du inlägget det var länkat till? menade alltså att själva lifehacket är att rulla in örngottet i påslakanet, det kanske inte riktigt framgick av texten..." - polichinelle

Kopierade det du svarade (för det tycks inte gå att svara på ett svar, eller?) Ja, såklart att jag kilade vidare till länken. Och ja, det är exakt så som jag gör. Apar efter min far, som sagt.

Svar: japp, dumt att man inte kan trycka svara om och om igen :-( smart grej iaf! så slipper man lägga livsviktig tid på att leta örngott. finns ju ändå roligare saker att göra i livet.
polichinelle

Kommentera här
Upp