tre måste-vegotips!

Godmorrrn å glad tisdag hörrni! Jag har hittat några nya vegoguldkorn i sociala medier-djungeln som jag tror kommer bli starka konkurrenter till favoriter framöver. Ni BÖR ta del utav dem.
 
Foton: Agnes/Erik @The Veggie Butcher
 
Tips #1 THE VEGGIE BUTCHEREn fantastisk blogg jag hittade via den lika fantastiska fb-gruppen Vad lagar du för veganmat idag? (inspo till tusen!). Här lär man sig allt från att göra avokadorosor till fuskpinnar och smörrebröd med mox (dvs veganalternativt till rökt lax). Briljant! Kategorin lättlagad vardagsmat är såklart min favorit, som den vardagsmatjunkien jag är <3
 
Foto: Hanna Olvenmark @Portionen Under Tian
 
Tips #2 UNDER TIANDen här bloggen drivs av dietisten Hanna och fokuserar, som namnet antyder, på mat som kostar under tie spänn per måltid. Genialt bara det. Bloggen är inte uttalad vegetarisk, men av vad jag sett i receptlistan finns det typ ett köttrecept så en ganska tydlig indikation på att veggie är vägen att gå om man vill käka gott i kombo med ej svindyrt. Förutom recepten finns även en gedigen tipsbank, både på hur man sparar genom matlåda och genom att välja baljväxter. Hanna bjuder också på veckomatsedlar för max 300kr. Extremt bra blogg, med andra ord (som också finns på insta). HEJA HEJA! 
 
 
 
Tips #3 SNACKA MED SIRI Ni har väl inte missat att allas vår instagram-favvo Siri Barje har en programserie på koket.se? I korta (4-5 minuter) avsnitt lagar Siri gröna snacks i sällskaps med olika personer i hennes närhet. Så pass sjukt mysiga att jag sträcksåg alla 9 avsnitt på en gång. Favoriterna är fredagssnacksen, träningssnacks & drinksnacks, men alla är bra! Plus är ju också att Siri är lite utav min förebild, både på hår- och matfronten. Hade jag inte varit lärare hade jag gärna varit Siri alltså. <3
Tips, Äta | |

#1 Catrin

Wow, vilka supertips! Tack :D

#2 Oscar

Klämde också Snacka med Siri i ett enda svep här om veckan. Hon är så cool och grym. Tack för de andra tipsen. Under tian hade fallit i glömska.

#3 Wilda

Åh tack för bra tips!

Kommentera här
Upp