instafavourites jan '17.

Glömde visst bort att göra en instaåterblick för december, men äh, vi låtsas som ingenting och kör vidare direkt på januaris toppbilder. Vill man följa mig heter jag @polichinelles - bara att skicka följförfrågan. Lockar med att jag typ älskar instastories! Har till 99% gått över till det (från snapchat alltså) så man har alltsammans på samma ställe. Hur gör ni? Känns som man måste ha ett sjukt intressant liv för att hålla båda kanalerna vid liv (för visst är det tradigt med folk som publicerar exakt samma sak överallt???) 
 
Med den otroligt passande övergången från parantesen kommer här en upprepning av mina instabilder!!! Lol.
 
#1 På pluskontot: en kakburk i PERFEKT storlek för krukväxt. På minus: fortfarande ledsen sedan vi lämnade lägenheten under några sommarveckor. 
 
#2 En liten fläta och mina peppa jullovsplaner innan vi drog till Miami. Synd bara att jag blev sjuk istället.
 
#3 Bara ett stenkast från vår lägenheten kan jag ta mig till hela världen om jag så vill.
 
#4 Om jag bara får använda en sminkprodukt? Väljer ögonbrynspenna. Lätt.
 
#5 För elva år sedan var livet svarta dreads, häng på brallan, kamikatzakaninshumor och ständigt detta häng. Och om bara ett par veckor ses vi igen - återförening i Stockholm för Dödens Trio! <3 <3 <3 
 
#6 Den ständiga kampen mellan en god semla vs ha blivit "berikad" med Sveriges kortaste tunga.
 
#7 Gullig lektion med ettorna.
 
#8 Gullig tjej som återskapar pageminnen från åren 2011-2013.
 
#9 Ica levererar! Synd bah att den redan nu fått massa gula blad. Övervattning? För ljust? Kan ens växter stå för ljust i januari-Sverige? Så många frågor.
Allt det där som kallas livet | |

#1 Mikaela

Jag har också jättekort tunga, you are not alone!

Svar: styrkekramar!!
polichinelle

#2 Oscar

Semlor, alltså. Det är något jag aldrig kommer att förstå. Uäääh.

Svar: joo! fast gillar man inte mandelmassa kan jag förstå att man inte uppskattar semlor. bröd och grädde är ju inga smaksensationer i sig liksom. själv älskar jag mandelmassa! köpte det på korv istället för lördagsgodis som liten ibland.
polichinelle

#3 Ellen

Jag har faktiskt övergett snapchat helt nu, till och med raderat appen! Gillar Insta-händelserna så mycket bättre, känns så himla mycket smidigare.

Måste också ba: ditt hår är så fint både som långt och page!!!

Svar: ja men exakt! jag har inte raderat appen, strökollar vissas storys men känns som fler och fler går över till insta! TACK!
polichinelle

#4 Frida

är det en fikus? de gillar inte att bli flyttade på har jag hört, dvs kan det ha varit en chock för den från affären till hemmet :/ hänt en kompis när hon bytte bostad

Svar: den mådde bra från affären! tror det var sommaren som ställde till det. vi åkte bort under flera veckor och hade sporadiska växtvattnarbesök i lägenheten... hoppas det löser sig till våren!
polichinelle

Kommentera här
Upp