en liten trudelutt.

Jag har nog inte öppnat min photobooth på nästan ett halvår, men när jag häromdagen klickade upp den möttes jag av den här gamla nunan med lugg i tidigt utväxtstadie. En ärlig liten inblick i hur det kan låta en sleeden söndag när man sitter och lallar lite gitarr och nynnar småbruna toner här och var. Men äh, SÅNT E LIVE'. Trevlig helg!!
 
Musik | |

#1 Mikaela

Gullig du är! <3

Svar: tack mikaela! <3
polichinelle

#2 Oscar

Bussigt att du delar med dig av sånt här, och bryter av matinläggen.

Älskar när man går in i sin egna lilla värld och bara spelar och sjunger framför kameran eller diktafonen. Gjorde det ofta förr, men aldrig längre. Tyvärr. Blev mest egna låtar för min del iofs.

Skriver du nåt eget?

Svar: haha, vad kul att du tycker jag bryter av matinläggen! :-D har faktiskt inte tänkt på att de dominerar, men vid närmare eftertanke är det kanske rätt mkt mat. just nu blir det inte så mycket helt egetskrivet. spelar ju dock i band och där kommer sångaren med en låtskiss och så skriver vi/repar vi ihop den så där skriver jag ju basen liksom. men helt eget var länge sedan. vill du ha lite exempel på det så finns det t.ex. här: http://polichinelle.se/2014/august/kryptiska-axlar.html (en liten pianovisa) & http://polichinelle.se/2015/october/swimming-monkeys-the-youths-kind.html (gitarrpop) samt https://www.youtube.com/user/SeeYouOnTheMoonBaby där mitt gamla popbands finns mer några spelningsklipp. dock asgammalt. :-D
polichinelle

#3 Annie - lättlagat vegokäk

Vilken pipa du har Lovisa! Jag blir avis!

Svar: haha åh, nääääee <3 det här var ju bara nåt slask jag satt och hummade på men tack fina!
polichinelle

#4 malin

hihi, superfin trudelutt! tack för den :)

Svar: tack malin!! <3
polichinelle

Kommentera här
Upp